Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Není problém, jestli máš negativní PCR test na Covid ne starší než 48 hodin, dobrý zrak a čich, výbornou fyzickou kondici, zásobu respirátorů FFP2 a jsi flexibilní v nástupu, pošli mi zprávu. Budeme se, s mým kolegou docentem Nešporem, na tebe těšit !!!! A garantuji ti, že si hlavu opravdu vyčistíš dokonale !!!!!Dobrý den měl by sem zájem o práci jako sběrač míčku tak bych se rád zeptal jestli je tato pozice možná k dostaní je to prý dobré na vyčištění hlavy což je věc která by se mě hodila a rád by sem si toto vyzkoušel
Dobrý den měl by sem zájem o práci jako sběrač míčku tak bych se rád zeptal jestli je tato pozice možná k dostaní je to prý dobré na vyčištění hlavy což je věc která by se mě hodila a rád by sem si toto vyzkoušel
a pak je prodávat?které zde golfisté poztráceli?
Sice to tu není jazykový koutek, ale možná by to chtělo trošku z toho času věnovaného sběru čehokoliv použít ke studiu českého jazyka.Dobrý den měl by sem zájem o práci jako sběrač míčku tak bych se rád zeptal jestli je tato pozice možná k dostaní je to prý dobré na vyčištění hlavy což je věc která by se mě hodila a rád by sem si toto vyzkoušel
a pak je prodávat?
Pokud umíš trochu španělsky, můžeš tam zajet a pokecat. Podél příjezdových silnic k resortům tam takových podnikatelů potkáš mraky.
ne to ne chtěl sem to jako brigádu aby sem si něco vydělal neprodával by sem je ale za to že by sem je sbíral by sem něco chtěl ale tak asi nic