Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Sběrač balonků

pavel

Nováček
Dobrý den měl by sem zájem o práci jako sběrač míčku tak bych se rád zeptal jestli je tato pozice možná k dostaní je to prý dobré na vyčištění hlavy což je věc která by se mě hodila a rád by sem si toto vyzkoušel

Upraveno moderátorem:
Dobrý den měl by sem zájem o práci jako sběrač míčku tak bych se rád zeptal jestli je tato pozice možná k dostaní je to prý dobré na vyčištění hlavy což je věc která by se mě hodila a rád by sem si toto vyzkoušel
Není problém, jestli máš negativní PCR test na Covid ne starší než 48 hodin, dobrý zrak a čich, výbornou fyzickou kondici, zásobu respirátorů FFP2 a jsi flexibilní v nástupu, pošli mi zprávu. Budeme se, s mým kolegou docentem Nešporem, na tebe těšit !!!! A garantuji ti, že si hlavu opravdu vyčistíš dokonale !!!!! :D:D

Byť mne na první dobrou napadá řada podobně komických odpovědí jako měl @Jerry nebo @miky.tommy , tak si je prozatím nechám do zásoby a zkusím ti odpovědě vážně. Respektive by mne spíš zajímalo, co konkrétně pojmem "sběrač míčků" myslíš? Zda máš na mysli oficiální práci např. na tréninkovém odpališti, kde je potřeba sbírat tréninkové míče a vracet je zpět do výdejního automatu (tuším, že zrovna tuhle práci dělal na Rohanském ostrově v Praze @JanKostalCZE ) a nebo jestli mluvíš o tom, že budeš prolézat na vlastní pěst houštiny a rokliny v okolí golfových hřišť a hledat míče, které zde golfisté poztráceli?

které zde golfisté poztráceli?
a pak je prodávat?
Pokud umíš trochu španělsky, můžeš tam zajet a pokecat. Podél příjezdových silnic k resortům tam takových podnikatelů potkáš mraky.

Sice to tu není jazykový koutek, ale možná by to chtělo trošku z toho času věnovaného sběru čehokoliv použít ke studiu českého jazyka.
Tak dlouhé souvětí, bez jediné čárky, jsem tu už dlouho nečetl. 🙈

A jak psal @mkopcak , chtělo by to asi více specifikovat.

• To se mi líbí
Reactions: Ott
a pak je prodávat?
Pokud umíš trochu španělsky, můžeš tam zajet a pokecat. Podél příjezdových silnic k resortům tam takových podnikatelů potkáš mraky.

Vím o několika resortech v ČR, kde tato symbióza minimálně navenek funguje. Určitě to je Dýšiná, tuším že i Líšnice a budou pravděpodobně i další. Asi to není na obživu, ale jako alternativa odpolední procházky v parku - proč ne? Courat 3 hodiny po lesích a odnést si domů pár stokorun může leckomu vyhovovat...

ne to ne chtěl sem to jako brigádu aby sem si něco vydělal neprodával by sem je ale za to že by sem je sbíral by sem něco chtěl ale tak asi nic

ne to ne chtěl sem to jako brigádu aby sem si něco vydělal neprodával by sem je ale za to že by sem je sbíral by sem něco chtěl ale tak asi nic

Najdi si v okolí nějaký golfový areál, nemusí to nutně být hřiště, ale třeba jen cvičný areál - kde je jen driving (místo, kde lidi odpalují míčky na louku kvůli tréninku) a zeptej se tam na recepci, jestli nemají nějakou takovouto brigádu a neuvítali by s tímto pomoc. Na drivingu se sbírají míčky zpravidla pomocí upraveného auta, které má takové sběrače míčků... projede se celá louka, jakmile se nasbírá, tak se míčky vysypají do stroje pro další použití...

Aby si měl představu, o čem to je, projdi si tento dřívější text od @JanKostalCZE z roku 2017: https://www.19jamka.cz/threads/golfove-povolani-sberac-micku.1044/ - princip je platný stále. Budeš vědět víc. Co se týče případného sbírání drivingových míčku "do kapsy" a vlastní obchodování dál třetím osobám - je vlastně krádež. Viz např. diskuse: https://www.19jamka.cz/threads/drivingove-micky-pro-psa.1216/

Pak se nabízí další možnost: sbírání v okolí "ztracených" míčků. No, to dělá hodně lidí a někteří se tím poměrně i solidně živí. Spousta hraných "nalezených" míčků je pak k nalezení k prodeji na různých inzertních serverech - levnygolf.cz, skupiny na facebooku, případně i jinde.

Nejjednodušší bude se zeptat někde na té konkrétní tobě vzdálenostně dostupné recepci golfového areálu/cvičné louky. A uvidíš. Samo to nepřijde... Držím palce! :up:

Upraveno:
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom