Díky za názory, samostatné vlákno k Lounge/chatu jsem sloučil s "nadřazenější" diskusí, což napovídá, že s vámi souhlasím.
Přes zimu byl s ohledem na menší provoz na hřištích prostor na to vyzkoušet, jestli nepřišel nový čas na Lounge/chat no a moc se to nechytlo, takže před sezonou je potřeba to pro mě s pokorou vyhodnotit a dané místo věnovat něčemu pro nás všechny (alespoň většinově) praktičtějšímu.
Takže:
- Lounge na čas vypnu/upozadím (jak říkal @Henry - na tlačítko to nemá moc smysl, ale možná se nabídne časem nějaká myšlenka, nebo poptávka, kdy bude dávat větší smysl, nebo mě něco geniálního napadne
- Místo Lounge - nadesignuju tam několik posledních recenzí z ČR hřišť s proklikem dál (+ tlačítkem na přidání recenze bez nutnosti prokličkovat se ke konkrétnímu hřišti)
- Kalendář plánovaných her: přesunu ho nad Tržiště - to bylo i v plánu, Tržiště bylo zvýrazněno přes zimní měsíce i z důvodu ukončeného Levného golfu / a v kalendáři se v zimě skoro nic neděje.
Přeuspořádání titulky půjde poměrně rychle, navázané hlubší funkce a grafické vyladění budu dolaďovat a uhlazovat včetně barev atp postupně.
Chtěl jsem to dělat až koncem března, ale když ta zima je takhle na prd... tak musím holt se do toho vrhnout dřív.
---
Případné další nápady a myšlenky - klidně sem.