I když jako "my, Martin Kopčák", tak pořád s tvrdým Martine![]()
To musí bolet, pořád...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
I když jako "my, Martin Kopčák", tak pořád s tvrdým Martine![]()
Já to tušila...že si nabíhám....To musí bolet, pořád...
Jak na to reagují pedagogové? Předpokládám, že jsou golfem naprosto neposkvrněni? Berou to jako příležitost pro něco nového, nebo spíše děcka předají a odběhnout si na sváču?
Hmm to poridim do firmy, na korporatni akce idealní
Hmm to poridim do firmy, na korporatni akce idealní
Děláš to skvěle! Kdyby nic jiného - děcka a i ti učitelé uvidí, že to je prostě taky sport a divila bych se, kdyby se někdo nechytil. Florbal jsme před pár lety vůbec neznali a teď ho mrskají v každé škole řekla bych. Proč ne i nějakou variantu golfu?Historka, která mne dnes chytla za srdce a potvrdila, že to co děláme, má velký smysl...
Od pondělí trávím každý den v ZŠ Blovice a ZŠ Poříčí a seznamuji děti s indoor variantou golfu. Dnes ke mne přišel pedagog z Poříčí, zda jsem byl v minulých dnech i v Blovicích? Po mé kladné odpovědi mne informoval, že když včera odpoledne přišel domů, našel svoje dva kluky (žáky ZŠ Blovice), jak šmrdlají florbalovými hokejkami po chodníku před domem. Po dotazu proč nehrají jako vždy za barákem na branky, se mu dostalo odpovědi, že dnes nehrají florbal, ale GOLF, protože ho měli na těláku a bylo to hrozně super!
Snag má dospělácký hole.... stačí se zeptat na itecuBohuzel jsem zatim neobjevil dospelou velikost. Do hotelu na akce pro korporaty by to bylo supr...
Jsem dostal hlad heledNevsázejte se!
Si se ani nepochlubil, že ses přihlásil na kroužek výtvarná výchova pro předškoláky
Jo, a do Jedličkárny ... :-DSi se ani nepochlubil, že ses přihlásil na kroužek výtvarná výchova pro předškoláky![]()