Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Největší překvapení byla hra Adriana, taky olympionik, měli jsme to štěstí , že byl v televizním flajtu, jeho příhry do grýnu stály za podívání. A výsledkově nečekaně na společném prvním místě po dvou kolech.
Tak to si tak zcela nejsem jist, kdo by ho tam pozval , tvou řečí : “ kde by na to vzal”.
A když jsme u těch senzací, když pro tebe není 12místo senzace, tak máme mistra světa v 10 boji do 20 let.
Tak to si tak zcela nejsem jist, kdo by ho tam pozval , tvou řečí : “ kde by na to vzal”.
A když jsme u těch senzací, když pro tebe není 12místo senzace, tak máme mistra světa v 10 boji do 20 let.
Na PGA se nezve (vyjma Invitational turnajů a pár „wild card”). Na PGA se musíš probojovat, což bez konzistentně podávaných výkonů nejde.
Sám Mrůzek prohlásil, že dnes zahrál svoje životní kolo. Ale to vše nesnižuje jeho výkon, ale potvrzuje, že tvrdá práce v tréninku se vyplatí.
A vyprošuji si, abys mi „do úst” vkládal tvoje nesmysly.
Byl jsem se v neděli podívat a fakt mě to ohromilo. Od shuttlu z parkoviště, po fanzonu až po hřiště a organizaci. Dovedl bych si představit tam strávit dva tři dny.