Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfExtra.cz SENZACE! Na Czech Masters dorazí stříbrný Rory Sabbatini

Tak dnes Ondra +3 a celkem -1 😟
Snad to na CUT klapne, ale bude to o prsa korejské golfistky 🙈

Co neklaplo ? Ještě se hraje a projektovaný cut je v tuto chvíli E...
Tak to něco mleli v telce, měla jsem jí puštěnou u práce, že Lieser neprošel. No, tak tím líp když to není pravda!

Takže nakonec do víkendu prošli 4 čeští golfisti 👍

2940746E-24FF-4A0F-A562-756172A8F035.webp

Největší překvapení byla hra Adriana, taky olympionik, měli jsme to štěstí , že byl v televizním flajtu, jeho příhry do grýnu stály za podívání. A výsledkově nečekaně na společném prvním místě po dvou kolech.

98940401-301E-4AD0-B819-74AA8B66533E.webp

Tak to si tak zcela nejsem jist, kdo by ho tam pozval , tvou řečí : “ kde by na to vzal”.
A když jsme u těch senzací, když pro tebe není 12místo senzace, tak máme mistra světa v 10 boji do 20 let.

Na PGA se nezve (vyjma Invitational turnajů a pár „wild card”). Na PGA se musíš probojovat, což bez konzistentně podávaných výkonů nejde.
Sám Mrůzek prohlásil, že dnes zahrál svoje životní kolo. Ale to vše nesnižuje jeho výkon, ale potvrzuje, že tvrdá práce v tréninku se vyplatí. 👍

A vyprošuji si, abys mi „do úst” vkládal tvoje nesmysly.

P.S. Od kdy je 19.jamka fórum o atletice 🤔🤭

Pokud sledujete Filipa na Instagramu, tak víte, že trénuje hodně a často, takže naprosto zaslouženě.

Btw, ten Ondra se taky mohl obléknout lépe, za tohle jednoznačně palec dolů.

Byl jsem se v neděli podívat a fakt mě to ohromilo. Od shuttlu z parkoviště, po fanzonu až po hřiště a organizaci. Dovedl bych si představit tam strávit dva tři dny. :up:

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom