Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Shot tracer app - zkušenosti

JanKostalCZE

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Jan
Přijmení
Košťál
Klub
Prague City Golf Vinoř
HI (HCP)
+0,8
Mate nekdo zkusenost s Shot Tracer App?? https://www.shottracerapp.com
vypada to skvele, ale stoji 199,- na App storu, ale nejsem si jisty, jak moc dobre to funguje :)

vypadá to zajímavě, nicméně to si budeš před každou ránou nastavovat vozík/držák aby ses mohl točit...
to mi nepřijde moc přívětivý.

vypadá to zajímavě, nicméně to si budeš před každou ránou nastavovat vozík/držák aby ses mohl točit...
to mi nepřijde moc přívětivý.
spis musis jit s nekym, je to spis pro zajimavost, ne to pouzivat u kazde rany :)

jasný, teď koukám, že je to 7 USD, jsem si původně myslel že je to za 200 USD...
Pak jako blbost, OK

jasný, teď koukám, že je to 7 USD, jsem si původně myslel že je to za 200 USD...
Pak jako blbost, OK
nn, 199,- pise app store, uz to stahuju a uvidim :)

Dej vědět. Já to včera zkusil a k ničemu jsem se nedobral. Tedy až na odinstalování. A 200,- v... jamce.

Je s tim hrozne prace a nevede se mi k nicemu kloudnemu dobrat, pokud ot mas pres app store, tak se to da myslim do urciteho casu vratit

Tak nová instalace a test. Když už jsem za to zaplatil a peníze mi nevrátili. Vložil jsem tam video, určil snímek impactu a místo dopadu a.... nakreslilo mi to čáru. Červenou. Kterou mohu libovolně kroutit. Takže aplikace k prdu. Tedy k vložení animované čáry do vašeho videa. Míček to opravdu nesleduje. Vypadá to dobře ale vypovídací hodnota 000.

Tak nová instalace a test. Když už jsem za to zaplatil a peníze mi nevrátili. Vložil jsem tam video, určil snímek impactu a místo dopadu a.... nakreslilo mi to čáru. Červenou. Kterou mohu libovolně kroutit. Takže aplikace k prdu. Tedy k vložení animované čáry do vašeho videa. Míček to opravdu nesleduje. Vypadá to dobře ale vypovídací hodnota 000.
Jdu to vratit, nema to smysl, vubec to nefunguje a to jsme mel velka ocekavani....... :( :( :(

zatim se mi povedlo neco maaaaaalo.......
Dalyho svih :)
IMG_2479.webp

Aplikace po tobě chce označit moment impaktu a místo dopadu. A nějak ti to do videa dodělá animaci. Kterou si můžeš libovolně před exportem libovolně upravit. Barvu. Směr. Sklon. Umístění. Zkroucení.

No... pak to zacina mit trosku smysl :D

Mám to v mobilu taky ( Android ) a pokud to dáte na stativ, tak to celkem reálně tu dráhu vykreslí. Až půjdu na range, tak sem něco pro ukázku nahraju, měl sem teď jen malý stativ ale pro lepší výsledek to chce mít mobil alespoň ve výšce pasu.

Ahoj to je zajímavé, má to případně smysl třeba na driving? Nevypadá to zle, otázkou je nakolik je to reálné :-) Budu rád za jakoukoliv zkušenost. Za aktuálních 149,- to je v pohodě, pokud bude vypovídající hodnota, aspoň z 90% :D

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom