Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Shot tracer app - zkušenosti

Je to spíš na to, udělat si nějaké video, žádné praktické využití to nemá. Youtubeři to používají často.

Je to spíš na to, udělat si nějaké video, žádné praktické využití to nemá. Youtubeři to používají často.
Takže vzdálenosti, které ti to ukáže nejsou reálné pokud tomu dobře rozumím :-)

Takže vzdálenosti, které ti to ukáže nejsou reálné pokud tomu dobře rozumím :)
Je to vizuálně obdoba toho, co vidíš při přenosech z PGA nebo ET.
Aktuální verze https://apps.apple.com/cz/app/shot-tracer/id1140451547?l=cs
toho ale umí víc
Viz screenshoty
A92D5DAD-B362-464B-93B1-AA5D8200FCCE.webp
AC36B5D4-51BF-4210-8078-C88875B1DEE8.webp
5D919FF8-4087-4362-B49A-7F1DE09C674B.webp
6E8F954A-C9CB-4593-8229-3EA68BA524B1.webp

Je to vizuálně obdoba toho, co vidíš při přenosech z PGA nebo ET.
Aktuální verze https://apps.apple.com/cz/app/shot-tracer/id1140451547?l=cs
toho ale umí víc
Viz screenshoty
Zobrazit přílohu 10342Zobrazit přílohu 10343Zobrazit přílohu 10344Zobrazit přílohu 10345
Díky, já se na to právě teď díval. Mě šlo spíše o to, zda-li ta případná vzdálenost, kterou ti to ukáže je aspoň trochu reálná a nebo ne :-) tedy když ti to napíše 150 YDS, tak zda-li to +- sedí a neboje reál někde kolem 100 YDS :D

Díky, já se na to právě teď díval. Mě šlo spíše o to, zda-li ta případná vzdálenost, kterou ti to ukáže je aspoň trochu reálná a nebo ne :) tedy když ti to napíše 150 YDS, tak zda-li to +- sedí a neboje reál někde kolem 100 YDS :D
Jak to sedí vzdálenostně jsem nezjištoval.
Používám hlavně swing tracer.

Jak to sedí vzdálenostně jsem nezjištoval.
Používám hlavně swing tracer.
Ok díky i tak. Kdyby přeci jen měl někdo zkušenost s danými vzdálenostmi, které to ukazuje, tak budu rád za info :-)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom