Základ - začátečnický set Wilson K'netic
Jak jsem psal v představení, hodlám pokračovat novými železy, a pak se uvidí
- železa 5-SW na oceli
- 3 dřevo, 4 hybrid
- putter s gumovou vložkou
- driver jsem zlomil, když jsem ho neopatrně dával do auta
- driver Cobra Bio Cell+ na stiffu (koupeno za dobré peníze jako demo hůl, protože jsem zkrátka potřeboval driver
aktuálně je tam ale prý něco jako double X-stiff protože i tenhle driver jsem svou neopatrností zlomil dole u hlavy (odpaloval jsem míčky ze vzduchu a neuvědomil jsem si, že je tam i riziko trefení jinou částí hole, než hlavou), takže jsem to nechal zkrátit o palec a půl a trochu to ztuhlo po fittingu uvidím, co mi doporučí za shaft, tohle zatím trefuju, ale cítím z toho, že mi to ubírá vzdálenost a když přitlačím na pilu, tak je z toho mega slice. - lob wedge Wilson Harmonized 60° (koupeno, protože jsem chtěl hrát ty vysoké, kratší rány jako v televizi)
- putter Cleveland Huntington Beach 1 (koupeno teď ve výprodeji, líbil se mi design a to frézování dělá fakt měkký pocit skoro jako ta vložka, což mi vcelku vyhovuje)
- Vozík Trilite Axglo
- Wilson Staff Pro Tour Bag (trochu úlet, ale prostě se mi moc líbil a když jsem na něj narazil v doprodeji za cenu kolem 6000, tak jsem neváhal)
- Inesis Light Bag (z Dechatlonu) - myslím, že jsem na něj narazil právě tady na Jamce, takže díky za tip; hlavně když jdu sám nebo teď na podzim/zimu používám jen tenhle - nechce se mi totiž čistit kola u vozíku a celkově je na rychlou hru v horších podmínkách praktičtější. Možná to taklhe skončí i v létě a TourBag bude na ozdobu
- puttovací koberec z Lidlu (ale jinak umělá jamka v kanceláři, kde je v chodbě klasický koberec 3x7m)
mimochodem víte, že už i Lidl dělá hole ? Designem mi to trochu připomíná Callaway Strata. - ZERO set (docela mi to pomáhá a je to super věc na zašvihání si doma)
- síť na zahradu RukkNet - velká a super skladná
Jak jsem psal v představení, hodlám pokračovat novými železy, a pak se uvidí