O to víc je, když to tak říkáš pro mě důležité ale to, že tedy "čgf a kluby" jsou nevýdělečné (mají být) - a výsledky tedy zadává vždy někdo, kdo spadá pod "klub" - resp. kohio klub pověřil a že to dělá včas a řádně s odpovědností sveřenému úkolu. Je ta konstrukce správná? Netvrdím, že chyby nemohou nastat, dějí se všude a budou se dít, ale nemyslím, že pak důsledek by měl být takový, že hráč může být na základě 6.2 DQ (anovu, nemluvím o úmyslu hráče). Jedna věc je technická správa serveru a sytému ale druhá věc a neméně důležitá je i "správa" procesu a lidí krmící systém data včas a v potřebných lhůtách.
Jo, takhle to konkrétně u nás je. Já pořád nedokážu moc pochopit, proč se vám to nelíbí. Zkusím tu situaci popsat tak, jak ji vnímám já a schválně mne opravte, kde to vidím blbě:
Přihlásím se na turnaj, tzn. chci ho vyhrát, chci soutěžit, zajímá mne můj HCP. V tom turnaji zahraji tak, že si svůj HCP změním (je vlastně jedno jestli nahoru nebo dolu). Zde nastane chyba někde v procesu (server to z technických důvodů nezpracuje, recepční to blbě zadá,...). Já se nezajímám o to jak jsem hrál, nezajímám se o to jak se mi HCP změnil a přihlásím se na další turnaj, kde mne opět nic z toho nezajímá. Ten turnaj bych vyhrál, ale vlivem výše popsaného jsem DQ a já se budu rozčilovat, že je to nespravedlivé?
Lehká odbočka - za celých 7 let jsem takový případ neřešil a ani o něm neslyšel.
Neboj, nezlobím se.
Doufám tu někdo znalý věci okomentujte, jak to funguje v normálních zemích.
Kdo přesně je ten, kdo to dělá za mě jen o své vůli?
Neni někde náhodou napsáno, že můj hcp spravuje domovský klub?
Funguje to naprosto stejně - nějaký SW počítá HCP, za jeho správnost odpovídá hráč. Btw není to tak dlouho, co se HCP počítal ručně do sešitku...
Za prvé to, že věc se posuzuje podle toho, kdy se na ni přijde. Situace je stejná, ale následky různé.
To tě musí obecně golf dost štvát, protože u většiny pravidel záleží na tom, kdy se na tom přijde. Protože buď se to dá napravit správným postupem a nebo nedá.
Upraveno moderátorem: