Jestli nebude Jeden nejmenovaný hráč, tak se také rád zúčastním a klidně od 11:00
Nebude velrybo, neboj!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jestli nebude Jeden nejmenovaný hráč, tak se také rád zúčastním a klidně od 11:00
na "oběd" půjdete předtím nebo potom? Kdy mám přijet...OK, přesouvám tě mezi machry
Zůstaň s náma od 11 a stihneš i kafe mezina "oběd" půjdete předtím nebo potom? Kdy mám přijet...
Tak teď jsem zcela rozpolcena .Zůstaň s náma od 11 a stihneš i kafe mezi
A víš čím to je? Bojí se o míčky, tak si je nechce moc obouchat. Zatímco já míčky neřeším, tak mu klidně dám o těch 15 ran navícAle prd, dokážeš si představit něco lepšího, než si projít v klidu devítku, natáhnout se pod stromy, nabaštit se, dát si v klidu kávičku se skvělou společností těch, co jdou od 11ti? I když uznávám, sledovat @JanKostalCZE, který zase půjde jenom po ferveji, je trochu nuda. Ten chlapec hraje úplně jinou hru, než my ostatní, ale nikdo mu to neříkejte.
VítejS dovolenim jsem se z casovych duvodu presunul na druhou devitku na 13. hod
jeste jsem neresil, zavolam zitra na stirin at bloknou casy a pak se to doresi na misteUž se to blíží ... Jene, jak s rezervací teetimes?