- Jméno
- Marta
- Klub
- Golf club Na Vrších
- HI (HCP)
- 33
Naskytla se příležitost uspořádat 1. letošní společnou hru v Pardubicích, Hradci Králové a okolí. Návrh zní na 18 j. Bohdaneč od rána a odpolední devítka v Hradci na Roudničce. Potřebuji vědět počet lidí jak na ráno, na odpoledne, nebo na obojí. Podle toho bych zkusila vyjednat lepší fee. Žádný turnaj ani na jednom hřišti zatím vypsaný není (ověřeno z čgf).
Přátelé, je zamluvený tee time! Na Bohdaneč, dva flajty po třech v 10,00 a v 10,10 hod. na moje jméno: Marta Netíková. A od 16,00 a 16,10 hod máme zamluvený tee time na Roudničce rovněž pro dva flajty po 4 lidech.
Hlásím plno i ráno na Bohdaneč - dva flajty po 4 lidech a stejně tak i odpoledne Roudnička!
Dle sdělení recepce na Bohdanči je doba hry cca 4-5 hodin, takže žádné flákání, ať to odsejpá. Půl hodiny máte na přesun z Bohdanče na Roudničku. Na Roudničce už na vás budu čekat i já. Na Bohdaneč by se ještě dva zájemci vešli, na Roudničku jsme plné dva flajty. Počasí se má vylepšovat, tak snad to vyjde
Zájemci:
Ráno - Bohdaneč
@Dana + kamarádka Dáša
@requo
@JanKostalCZE
@honza62 + syn Honza
@mkopcak
@Paudr
Odpoledne - Roudnička
@Dana
@requo
@Paudr
@Marta
@mkopcak
@bajza
@honza62 + syn Honza
Přátelé, je zamluvený tee time! Na Bohdaneč, dva flajty po třech v 10,00 a v 10,10 hod. na moje jméno: Marta Netíková. A od 16,00 a 16,10 hod máme zamluvený tee time na Roudničce rovněž pro dva flajty po 4 lidech.
Hlásím plno i ráno na Bohdaneč - dva flajty po 4 lidech a stejně tak i odpoledne Roudnička!
Dle sdělení recepce na Bohdanči je doba hry cca 4-5 hodin, takže žádné flákání, ať to odsejpá. Půl hodiny máte na přesun z Bohdanče na Roudničku. Na Roudničce už na vás budu čekat i já. Na Bohdaneč by se ještě dva zájemci vešli, na Roudničku jsme plné dva flajty. Počasí se má vylepšovat, tak snad to vyjde
Zájemci:
Ráno - Bohdaneč
@Dana + kamarádka Dáša
@requo
@JanKostalCZE
@honza62 + syn Honza
@mkopcak
@Paudr
Odpoledne - Roudnička
@Dana
@requo
@Paudr