Hmm.......tak to se přiznám, že pětinásobnou sledovanost ve prospěch PGA jsem nečekal. No uvidíme jak se to bude vyvíjet dál.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hmm.......tak to se přiznám, že pětinásobnou sledovanost ve prospěch PGA jsem nečekal. No uvidíme jak se to bude vyvíjet dál.......
Tak to ještě mnohem větší sledovanostní debakl LIV. Jinak názorná ukázka, jak se dá se statistikama manipulovat.......nebo-li srovnávat So a NeTady je to jasneji
To jako že Fleetwood?Fíha, jestli je to pravda
Zobrazit přílohu 40465
PB se letos nově hrálo jen na dvou hřištích, takže už sobota se hrála jen na PB. A má to tak být i do budoucna.JObdobne turnaj na PB - hrozne jsem se nesil na nedelni kolo - skoda, ze zruseno (prvni tri kola tam nekoukam nikdy kvuli tomu, ze se to hraje na trech hristich stridave a to me fakt nebavi, bez ohledu na to, kdo tam hraje).
Taky jsem dal včera přednost LIV........holt takový "souboj Titánů" v jednom flightu o vítězství (Rahm, DJ a DeChambeau) PGA bohužel jen tak nenabídne......Já jsem z toho velmi smutný, není to můj šálek kávy. Bohužel všechny moji oblíbenci již hrají na LIV a PGA je opravdu personálně chudší ségrou. Určitě vstanou nové hvězdy, otázkou jak dlouho vydrží, než je přeplatí. A navíc PGA na Eurosportu je fakt zážitek, samý reklamy. Pořád si myslím, že se musej domluvit, tohle je i z hlediska marketingu a diváckýho zájmu cesta do pryč …
U mě obraz i zvuk v pohodě sladěn....sledováno přes Kuki TV.Taky vám včera při LIV zvuk předbíhal obraz? Sledoval jsem na O2 TV a bylo to skoro o dvě vteřiny. Dokonce i český komentář byl rychlejší. Na nervy!