Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Swing Caddie SC300

Tady máš driver, opět velmi stabilní hodnoty.

1649336662411.webp

Vzal jsem to v sobotu na cvičný green na Albatrossu, měřil jsem pitche 40-50m. Není tomu co vytknout, odchylka bude mezi 1-2m, velmi dobré.
U těch ran do 100m bude mít tahle hračka podle mě největší přínos do hry. Tam jsem hodně hořel a cokoliv pod 50m bylo problém zahrát.
Jinak total_m opravdu nemá smysl sledovat, 40m pitch prostě dalších 7m neuběhne, reálně tak 2-3m, a někdy ani to ne, když se vygeneruje spin, stojí skoro na fleku. Já to testoval na míčkách které používám na hřišti.

1651489473872.webp

Screenshot_2022-06-26-19-37-56-061_kr.co.voicecaddie.sc300android.webp

Včera vyzkoušen poprvé "video mod". Líbí se mi, že jenom nasměruješ foťák telefonu na sebe a o trigger se stará SC300. Chvilku jsem hledal tlačítko nahrávání... :) a sháněl někoho kdo mě nahraje.
Používá to někdo?
Je to hezká blbinka, ale nějaké využití nevidím.

Možná to pak ještě prohnat shot tracerem ale i tak spíš na efekt, reálně to asi k ničemu není. Já to ani s telefonem nepáruji, až doma si vždycky stáhnu data.
Jo a palec nahoru za hru nalevo ;)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom