prostě se nudíš, tak zase poučuješ.... chápu toOmlouvám se, ale už jsem to nevydržel..... nerad poučuju, obzvlášť tady, neboť mám strach, že se mi to zase vymstí
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
prostě se nudíš, tak zase poučuješ.... chápu toOmlouvám se, ale už jsem to nevydržel..... nerad poučuju, obzvlášť tady, neboť mám strach, že se mi to zase vymstí
Tak tedy něco pusť ze svého Know-How, aby jsme si tady nemuseli my amatéři "plácat játra"Omlouvám se, ale už jsem to nevydržel..... nerad poučuju, obzvlášť tady, neboť mám strach, že se mi to zase vymstí
ja myslim, ze jsi tu jeden z mala, kdo muze poucovat, jelikoz mas mnohalete zkusenosti s trenovanim, hrajes golf dost dlouho a mas na to i skoluOmlouvám se, ale už jsem to nevydržel..... nerad poučuju, obzvlášť tady, neboť mám strach, že se mi to zase vymstí
Dechová cvičení v průřezu sporty mám docela zvládnuto, nepotřebuji další radu, ovšem ostatním, aby si doplnili či oživili znalosti jsem už toho tady napsal dost včetně odkazů na sportovně zaměřených disertačních prací( historie jamky).Pokud už se zaměřit na dech, tak při celém švihu vydechuj! Fakt z Tebe nemůžu...
Tak si to rozebereme....Nic více jsem netvrdil jen to, že výkon/ uvolnění rukou u kolen je prováděno s výdechem čímž současně využijeme sílovou a emoční energii. A výdechu je jedno jaký kdo ma švih a jestli hraje Pw nebo D dokonce i patr.
Jen se divím, proč ti špičkoví hráči trénují „do úmoru” a v případě tréninkového výpadku jim trvá celkem dlouho se dostat „zpět“ a ne jen dvě jamky.Takže potom se uvidí kdo to jak má, jestli nadřeno natrénováno, nebo se do toho dostane cca po dvou jamkách.