Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Testování GolfProfi Hodkovičky

Zrovna Titleist a TM mi letos sedej nejvic :D a Ping nejmin :D na tu cobru jsem zvedav, zni to zajimave, jaky mas pocit z Mizuno drev??

Mizuno byl sedej prumer, nicim me neoslovilo

A největším překvapením pro mě byla Cobra a jejich nová strategie se stejně dlouhejma shaftama u všech holí (ať už máte P nebo 4, vše je na stejně dlouhym shaftu jako 7ka) - to je naprosto geniální věc, můžete rvát 4ku jak šílený a takřka nechybujete.

Dík za recenzi, 500 odpalů? To bych se asi další den nehnul, i když rehabilitace v podobě volejbalu... :) Takže ty COBRY supr? Hodně o nich uvažuju, celkově se mi ta myšlenka líbí moc, takže se těím, až se mi dostanou do ruky.

Dík za recenzi, 500 odpalů? To bych se asi další den nehnul, i když rehabilitace v podobě volejbalu... :) Takže ty COBRY supr? Hodně o nich uvažuju, celkově se mi ta myšlenka líbí moc, takže se těím, až se mi dostanou do ruky.

Jj, je to opravdu hodne vydareny. Ta hul jako takova mi sedla oproti jinejm trochu min, ale jednoznacne to prevazily ty shafty. Mam problem hrat dlouhy zeleza a s timhle uplne v pohode!

Tak pánové, musím říct, že takhle odrovnanej jsem ještě asi nebyl, ale bylo to boží! Protože jsem od přirození (jiného než David) pečlivý, vzal jsem to zodpovědně a každé holi věnoval čas a cca 8 - 15 míčků odpalů. Holí bylo 45 testovacích + jsem si pak přidával těma, co se mi líbili a dalšíma chuťovkama, co tam byli k dispozici. Což za 4,5 hodiny dělá něco kolem 500 - 550 odpalů!!! Pak jsem si dal nákup IKEA, Lidl a ještě 2 hoďky volejbalu, takže teď drhnu hubou o klávesnici:).

Byli zastoupeny značky Callaway, Ping, Titleist, Cobra, Taylor Made (tyhle všechny přímo s lidma od distribuce), Mizuno, Wilson a nějaký japonský XIXAO.

Šlo o super akci, která mi dala mnohem víc než fitting na obchodě, protože tady byl v podstatě nekonečněj výběr a čas. Velkej palec nahoru a vřele doporučuju všem!

Jen pro tvojí pečlivost. Hole XXIO nejsou žádná masovka z Lídlu nebo Ikea. Je to jednička na Japonském trhu. Každá hůl od gripu, přes shaft až po úderovou plochu prochází nekompromisní ruční kontrolou kvality. Továrna XXIO na jihu ostrova Kjúšú je vlastně jedním obrovským, špičkově vybaveným, fitting centrem a podíl ruční práce i v tak vyspělé zemi, jakou je Japonsko, je významným důvodem kvality. Ceny se pohybují okolo 35000 za set želez.
Jinak ještě projedno malé upřesnění Xixao byl křovák z filmu.:rolleyes:

Jj, je to opravdu hodne vydareny. Ta hul jako takova mi sedla oproti jinejm trochu min, ale jednoznacne to prevazily ty shafty. Mam problem hrat dlouhy zeleza a s timhle uplne v pohode!
Nedalo mi to a musím se v tom vrtat...:):):). Specifikace výrobce má u One lenght i standartní sady stejný lofty, jak je to potom se vzdáleností, byly nějaké výstupy...? Logicky by měla být PW-8 delší než standart a 6-4 kratší, jde o to jak je to v reálu, třeba se pletu.. Nebo jsou to decimetry a člověk se to prostě naučí..? Teď vím že to mám zhruba po 10ti metrech PW-5..http://www.clubhousegolf.co.uk/acat...e-Length-Golf-Irons-Steel-Shafts.html#SID=326 http://www.clubhousegolf.co.uk/acatalog/Cobra-KING-F7-Golf-Irons-Steel-Shafts.html#SID=326

Jen pro tvojí pečlivost. Hole XXIO nejsou žádná masovka z Lídlu nebo Ikea. Je to jednička na Japonském trhu. Každá hůl od gripu, přes shaft až po úderovou plochu prochází nekompromisní ruční kontrolou kvality. Továrna XXIO na jihu ostrova Kjúšú je vlastně jedním obrovským, špičkově vybaveným, fitting centrem a podíl ruční práce i v tak vyspělé zemi, jakou je Japonsko, je významným důvodem kvality. Ceny se pohybují okolo 35000 za set želez.
Jinak ještě projedno malé upřesnění Xixao byl křovák z filmu.:rolleyes:

Tak by mělo Xixao přitlačit, protože dodat na testování jeden set na reguly moc dobrých výsledků v recenzi nepřinese:-).

Nedalo mi to a musím se v tom vrtat...:):):). Specifikace výrobce má u One lenght i standartní sady stejný lofty, jak je to potom se vzdáleností, byly nějaké výstupy...? Logicky by měla být PW-8 delší než standart a 6-4 kratší, jde o to jak je to v reálu, třeba se pletu.. Nebo jsou to decimetry a člověk se to prostě naučí..? Teď vím že to mám zhruba po 10ti metrech PW-5..http://www.clubhousegolf.co.uk/acat...e-Length-Golf-Irons-Steel-Shafts.html#SID=326 http://www.clubhousegolf.co.uk/acatalog/Cobra-KING-F7-Golf-Irons-Steel-Shafts.html#SID=326

Nepozoroval jsem žádnou extrémní odchylku od svého průměru. "P" mi lítalo těsně kolem 100 m, což sedí na moje stávajícího hole, to samé "7". Delší železa já moc nehraju, ale "4" od Cobry jsem dostával někam ke 170 m, takže bych řekl, že to odpovídá i zde.

V tom případku pro nás profíky je to OK...:D:D, asi ten rozíl nebude takovej aby jsme to pocítily...

V tom případku pro nás profíky je to OK...:D:D, asi ten rozíl nebude takovej aby jsme to pocítily...

Obecně jsme se tam všichni shodli na tom, že je sice každá hůl trochu jiná, ale že by člověk udělal chybu nákupem jakékoli z nich, to rozhodně ne. A že v některých případech v podstatě nejde rozdíl ani najít.

Zajimave by bylo, kdyby se prelepil nazev hole a kazdej odpalil par ran (pak se vyjadril co a jak) a pak se odkryl nazev hole :D
Tohle testovani jsem videl pred rokem a kdyz jsem pak cetl recenze tak vlastne kazdej rikal neco jinyho. Jeden rekl Apex super a druhej, ze to nejde trefit :)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom