zatím se drží, ale byť bych mu to přál, tak v to nevěřímJa jsem spis zvedavej, jestli da cut(doufam ze jo), jak na tom bude treti a ctvrty kolo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
zatím se drží, ale byť bych mu to přál, tak v to nevěřímJa jsem spis zvedavej, jestli da cut(doufam ze jo), jak na tom bude treti a ctvrty kolo.
Nebo v appce na telefonu.Jinak kdo neví, tak po přihlášení na www.masters.com můžete průběžně sledovat všechny rány svých oblíbených hráčů
je to možné.... dále jeho české názvy květin podle kterých jsou pojmenovány jamky neříkám říct jednou dvakrat za přenos ale opakuje to furt dokola jak mamlas..... na to jakej je to dobrej komentátor tak to co tam pláca sráží tu kvalitu komentáře na úroveň Banického kterej neumí dokončit jednoduchou větu marož složenou. ... nyní koukám na celý přenos od 14 hod a v AJ je to uplně jiná liga! bohuželNejsem fanoušek LIV.
Jsem rád, že komentuje duo Lorenc/Bosák. Závistivý a nenávistný Bosákův komentář jsem nezaznamenal. Nebylo to v době, kdy se vysílal přenos jen na webu?
Nesouhlasím, ale to je jedno. Každej máme svoje oblíbence. Janouch, Ščerba a z mého pohledu nejlepší dvojice Lorenc/Bosák. Ostatní nejmenovaní jsou o třídu a více horší.je to možné.... dále jeho české názvy květin podle kterých jsou pojmenovány jamky neříkám říct jednou dvakrat za přenos ale opakuje to furt dokola jak mamlas..... na to jakej je to dobrej komentátor tak to co tam pláca sráží tu kvalitu komentáře na úroveň Banického kterej neumí dokončit jednoduchou větu marož složenou. ... nyní koukám na celý přenos od 14 hod a v AJ je to uplně jiná liga! bohužel
Souhlas. Bosak by se mel venovat fotbalu a golf nechat nekomu jinemu, jeho komentar hroznej.je tady este nejakej fanousek LIVu kteryho serou Bosakovy zavistny a nenavistny komentare.... viz komentar Meronka,. nechapu ze si to nemuze usetrit...
Komukoliv protoze ty jeho kecy jsou hrozny stejne tak jako Babickej na Eurosportu.Komu například?
Presne, jak to Aberg dal do vody sem se sel chystat spat.Tak po 11. jamce to byla tak trochu nuda!Scheffler jim nedal ani čuchnout!
Sám woods měl +16.Na netu jsem zahlédl informaci (já to nepočítal), že hráči LIV na letošním The Masters měli dohromady celkové skóre +54
„Náhoda? Nemyslím si.”
Je vidět, že Saudové mají ten marketing dobře zvládnutý