Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Bych jim to vrátilaNakoupil jsme zásobu do Buků na lakeball.cz. Kupoval jsem druhou kategorii AAA/AA. Bylo to rychlý (3 dny) ale poslali mi místo barevných bílé Bridgestony
Zobrazit přílohu 7296
Nestras, na postu nikdy. Ale napsal jsem jim ze se spletli... Mozna dokonce i bych jim doplatil.radeji. Myslim ze tyhle jsou o petikorunu drazsi.Bych jim to vrátila
kdyby hrál někdo srixon zstar, callaway supersoft, chrome soft, nebo všehochuť srixonama ať se mi ozve do soukromé zprávy, mám jich slušnou zásobu
Něco o lake ballsŠpatné nákupy, nebo si dobrý hledač?
...
chtěl jsem se zeptat, někde jsem kdysi v minulosti viděl článek, jak míček po čase ztrácí své vlastnosti. Myšleno, po roce, dvou letech, tří letech, když se válí ve vodě atd. Nemohu to najít. Nevzpomene si/nenajde/nemá uložený link někdo? Článek byl anglicky.
Myslel jsi tento?Špatné nákupy, nebo si dobrý hledač?
...
chtěl jsem se zeptat, někde jsem kdysi v minulosti viděl článek, jak míček po čase ztrácí své vlastnosti. Myšleno, po roce, dvou letech, tří letech, když se válí ve vodě atd. Nemohu to najít. Nevzpomene si/nenajde/nemá uložený link někdo? Článek byl anglicky.
Myslel jsi tento?
Used Golf Balls Test: Do Older Balls Lose Any Performance? · Practical-Golf.com
We recently tested varying levels of used golf balls versus new ones to see if there was any drop in performance. Our results were suprising!practical-golf.com
Tak nějaký vliv to určitě mít bude, plastové použité materiály časem ztrácí svou pružnost, stejné je to s gumovými směsmi. Ale myslím, že zásadnější vliv bude mít "morální stáří" než fyzické.Ne, ale co si pamatuji, tak výsledky byly myslím obdobné. Ten "můj" článek se víc zaměřoval na "čas" než mechanické poškození způsobené ohráním. Typicky úloha, jak se mění vlastnost míčku, když se válí někde v křoví rok, dva... případně ve vodě, jestli je rozdíl mezi sladkou a slanou vodou atd.
Pro druhé kolo budou k použití cca 3-5 dní po první návštěvě avšak s prodejní cenou 20 Kč/ ks:-DTrochu starší vlákno, ale tematické... v rámci jiného nákupu na Amazon.de jsem přihodil do košíku pro nepřívětivá hřiště a různá trénink kola i hrané míčky od Easy Lakeballs, která tam funguje, konkrétně 100 míčků AAA/AA za cca 1055,-. https://www.amazon.de/-/cs/dp/B0798LSNP8 - dražší jsem na slepo nezkoušel.
Doručeno do tří dnů, foto tady
Zobrazit přílohu 35674Zobrazit přílohu 35675
Inesis, Strata, TopFlite, Noodle, Crivit, Maxfli atp. Čisté, bílé, oděrek jen sem tam. Tuto kvalitu jsem očekával, takže fajn, možno krmit rybníček a auty v Hořehledech - vyrazíme o prodloužených víkendech celá rodina, tak předpokládám, že koncem května nákup zopakuju.
To není trest, to děláš pro své dobrovšiml malého nápisu na jedné straně "Range"... Stydím se! Za trest jsem udělal deset dřepu!
…za trest si nedám viržinko. Neplačte, sami jste si to zavinili…Si děláš legraci, ale nedávno jsem s jedním nalezencem Range hrál. Všiml jsem si toho až po chvíli. Někde v Hostiku jsem našel v křoví čistý míček, s logem snad BMW, značku míčku netuším, snad Taylor made, nevím. Ale neměl dvě čáry, strčil jsem do kapsy. A až když jsem později pak ztratil ten míček, co jsem hrál a s tímhle jsem pak bez rozmyslu odehrál další dvě jamky, jsem si všiml malého nápisu na jedné straně "Range"... Stydím se! Za trest jsem udělal deset dřepu!