Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Podcast Trávě UBLIŽUJEME hlavně MY !

sucháč

Aktivní člen
Klub
Prague Citi Golf Club
HI (HCP)
9,2
Upraveno moderátorem:
Zajímavé povídání "kolegy" grýnkýpra, toto by měl povinně slyšet každý golfista a nebo ještě lépe každý manažer golfového resortu,

je pravda, že 99% golfistů ani netuší, co za tím všechno je, myslím udržet hřiště v nějaké stálé kvalitě, po 8 měsíců v roce, rok za rokem,

je vidět, že p. Nekuda svojí prací "hoří", ... zároveň je mi jasné že profesionální dlouholetý grýnkýpr při tomto povídání párkrát zvedne obočí, ale to nic nemění na tom, že řešené problémy popsal celkem přesně a výstižně :up: :up: :up:

všechna čest ;)

1. David mluvil naprosto parádně a srozumitelně, několik přirovnání nebo vysvětlení bylo skutečně velmi návodných a uchopitelných i pro člověka, který tomu jinak nerozumí.
2. Moc se mi líbilo, že z rozhovoru bylo cítit, že je skutečně praktik a má to odpracované rukama a zkušenostma.
3. A obdobně se mi líbilo, že zaznělo, že někdy se můžeš zbláznit a stejně ten problém nevyřešíš - je to živá příroda, kterou se snažíme dotlačit do pozice, kde sama nechce být.
4. Doplnění @Klok - jestli tyhle základy neví nějaký déle sloužící manažer golfového hřiště, tak nemá na svém místě co dělat...

@sucháč - krásnej rozhovor s velmi dobře zvoleným tématem, díky za něj!

1. David mluvil naprosto parádně a srozumitelně, několik přirovnání nebo vysvětlení bylo skutečně velmi návodných a uchopitelných i pro člověka, který tomu jinak nerozumí.
2. Moc se mi líbilo, že z rozhovoru bylo cítit, že je skutečně praktik a má to odpracované rukama a zkušenostma.
3. A obdobně se mi líbilo, že zaznělo, že někdy se můžeš zbláznit a stejně ten problém nevyřešíš - je to živá příroda, kterou se snažíme dotlačit do pozice, kde sama nechce být.
4. Doplnění @Klok - jestli tyhle základy neví nějaký déle sloužící manažer golfového hřiště, tak nemá na svém místě co dělat...

Děkuji i za Davida. Věřím, že to není naposledy co jsme si takhle sedli.

Na nikoho konkrétního jsem nenarážel 😀

Tak myslím, že tenhle podcast sledují právě jen ti golfisté, budu věřit, že většina, kteří dokáží ocenit práci greenkeeperů, potažmo ostatních, kteří zajišťují bezvadný chod hřiště. Díky jim za to! Ti ostatní, kterým není nic dobré, by ho měli shlédnout povinně. A pro většinu z nás bylo fajn si připomenout, že péče o hřiště neobnáší jen hodinku práce denně, a jak říká Pat a Mat, a je to. Takže, milí greenkeepeři, pokud narazíte na tu zanedbatelnou menšinu nespokojenců, nenechte se jejich řečmi otrávit, my majoritní ostatní vás máme rádi a vaší práce si považujeme. Ikdyž vás někdy neznáme osobně. Díky!

Prakticky většinu života jsem se živil rukama tak hned když jsem poprvé přišel na hřiště, představil jsem si ten objem práce který to obnáší.A to se postupně dozvídám další,jako třeba v tomto podcastu.Proto před těmito lidmi smekám.

Tak myslím, že tenhle podcast sledují právě jen ti golfisté, budu věřit, že většina, kteří dokáží ocenit práci greenkeeperů, potažmo ostatních, kteří zajišťují bezvadný chod hřiště. Díky jim za to! Ti ostatní, kterým není nic dobré, by ho měli shlédnout povinně. A pro většinu z nás bylo fajn si připomenout, že péče o hřiště neobnáší jen hodinku práce denně, a jak říká Pat a Mat, a je to. Takže, milí greenkeepeři, pokud narazíte na tu zanedbatelnou menšinu nespokojenců, nenechte se jejich řečmi otrávit, my majoritní ostatní vás máme rádi a vaší práce si považujeme. Ikdyž vás někdy neznáme osobně. Díky!
Děkujeme!

Podobné

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom