Dobrá upomínka, jsem se ráno úplně lekl, když jsem Koukal, ze jsem jedinýUž jste přihlášeni na pondělí?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dobrá upomínka, jsem se ráno úplně lekl, když jsem Koukal, ze jsem jedinýUž jste přihlášeni na pondělí?
12?? co to je za divne cislo??Přihlášeno! Jinak warm up doznal změny - má svou ball machine. K fee dostanete žeton na 12 míčků. Jinak funguje na 20,-.
12?? co to je za divne cislo??
ja tam nikdy nehral delsi nez 5 zelezo radsiNa warm upu nesmíš hrát driverem,takže kromě zmíněného driveru a patru máš vlastně jeden míč na každou hůl
ja tam nikdy nehral delsi nez 5 zelezo radsi
No tak to je smůla, já dneska nemůžu. Každopádně si to užijte a míčky moc nekoupejteDneska odpoledne další kolo SunSet. A aby byla změna,
jdeme Zbraslavskou druhou devítku - tzv. vodní, takže v šest první flajt u desáté jamky!
Mrzí mě to ještě víc, než tebeTak to je zklamání, Robe... [emoji58]
Mám s sebou přesně osm míčků, doufám, že to bude stačit. Ale jo, uvidíme, jak to půjde. A Nearest pěkně před klubovnou. Tak v té měsíční krajině u 18tky.
Dokoupíš na recepci, míčky s "fajfkou", zelenouMám s sebou přesně osm míčků, doufám, že to bude stačit. Ale jo, uvidíme, jak to půjde. A Nearest pěkně před klubovnou. Tak v té měsíční krajině u 18tky.