Koukám
@mkopcak že mi dva společnou řeč asi nikdy nenajdeme. Zase mi přisuzuješ něco, co jsem vůbec nenapsal nebo co z mého příspěvku vůbec nevyznělo. Ty budeš mít vždy svojí pravdu. Např. píšu 54 + 30, ale ty mi hned oponuješ, že se 54 od 54 nic nenaučí. To ano, ale já předpokládám, že HCP 30 už bude mít za sebou několik turnajů a tak může 54 něco poradit. Když půjdu já s 54, tak bude z mého pohledu dělat skoro vše špatně, takže když mu budu vše vysvětlovat, tak z toho bude mít za chvíli v hlavě guláš a ve výsledku mu to vůbec nic nepřinese, protože spoustu věcí zapomene, nebo se mu slijí do velkého chaosu a spíše bude mít pocit, že se nad něj povyšuji. Když tedy já jdu na turnaj, tak chci zákonitě uspět, ale jak jsem už psal, pokud budu stále čekat na svojí ránu a mezitím budu 54 vše vysvětlovat, tak nikdy nemůžu zahrát slušný výsledek, to už mám odzkoušené. Je na tom něco špatného, že já chci zahrát dobře? Nebo se tedy mám obětovat a celý rok zhoršovat, jen aby pár lidí mělo jakýsi pocit? To je elitářství a povyšování se? Z tvého pohledu ano, z mého ne.
Flajty na přání - znovu opakuji, že ve flajtech na přání se nepodvádí, alespoň v těch, ve kterých hraji já. Nebo je to jak se říká "podle sebe soudím tebe"? Já mám zkušenosti spíše naopak z flajtů, kde se potkají lidi náhodně. Ti pak využívají jakousi anonymitu flajtu, protože vědí, že se spolu třeba už nikdy neuvidí.
Tak prosím nejdříve zkus počítat do 10-ti, než něco napíšeš a někoho zase osočíš z něčeho co neudělal nebo nenapsal. Jak jsem ve fóru vypozoroval, děláš to poměrně často. Nauč se přijímat názory druhých. Jako manažérovi ti to rozhodně prospěje.