Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Úmyslně napsáno více ran ve score kartě

• Autor vlákna Autor vlákna alda
  • Založeno Založeno
To nemusí být zadržený HCP, spíš bych řekl dobrý začátečník, od podzimu to mohl s trenérem klidně dát.  Ale proti tomu nic nemám, je to opravdu věc pořadatele, stačilo by omezení 36.  Ale zase se to vyplatí, 110 lidí na turnaji(fee 890)   :D. A jinak jsem na tom byl první rok podobně, 4x fee po 2tis za ukrutný haluze  :D .

Pokud ma hrac v kurzu na ZK vyrazne vyssi vykonnost, je v pravomoci STK udelit mu nizsi HCP nez 54. Prave proto, aby k podobnym vysledkum nedochazelo. Tzn. je to proste zadrzeny HCP, at uz jde o zadrzovani tydenni nebo nekolikalete:-)

Jj, už mě to taky napadlo, když jsem dělal ZK tak mi vlastně taky říkal že mi může hned napsat nižší HCP ( s díky jsem odmítl), teď jde o to : může nebo musí ?  Mj já mám asi taky zadržený HCP, dnes mi u vás výpočet hodil 17,8  :D (tedy bez toho Mulligena na 1 když jsem trefil ty břízky 10 m před sebou a míček skončil pod sudem  :D , už to někdo dokázal ? :D)

Mel by:-).

Jo, na jednicce uz byli takovy borci, ze druhou po odpalu hrali z parkoviste:-)

Technicky vzato neni:-)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom