Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prý s ním přišlo i dost lidí, ale je to jen jedna paní povídala, nic oficiálního.Hlavně přetáhli trenéra od nás z Terezína. Prý za raketu.
Rakety jsou dnes hodně poptávané a nedostatkové zboží, takže se ani nedivím. Já si je pořád šetřím, věřím že cena ještě poroste a vymačkám z toho trenéry 2!Hlavně přetáhli trenéra od nás z Terezína. Prý za raketu.
Já bych se spíš začal obávat o to, kdo to tam vlastně vede !!!! Tohle už vypadá, že se bude stěhovat buď Hank Haney, bo Sean Foley !!!Rakety jsou dnes hodně poptávané a nedostatkové zboží, takže se ani nedivím. Já si je pořád šetřím, věřím že cena ještě poroste a vymačkám z toho trenéry 2!
Byl jsem 27.4. a za mě fajn, jen na některých odpalištích byl problém najít rovné místo. Greeny pomalejší, ale velká většina hezkých, celistvých.Nemáte někdo prosím aktuální zkušenost s Terasami? 8.5., kdy někteří budou ladit formu v Brně, na Severu běží HCP turnaj Řízkáč... (musíme být ve středu večer doma v Praze), cena krásná za 790,- - 18j s obědem, bez vyhlašování. Tak přemýšlíme, že bychom si s @kristyna udělali 1 denní výlet na Sever... (a ve čtvrtek pofrčím na Kaskádu). Díky za report, pokud někdo byl/bude v tyto dny na severu hrát...
Vůbec bych se toho nebál Michale @requo . Hřiště se každým dnem jenom zlepšuje. Vezmi Týnku @kristyna na výlet, kde si spolu zahrajete hezký golf a třešničkou na dortu bude řízek se salátem.Nemáte někdo prosím aktuální zkušenost s Terasami? 8.5., kdy někteří budou ladit formu v Brně, na Severu běží HCP turnaj Řízkáč... (musíme být ve středu večer doma v Praze), cena krásná za 790,- - 18j s obědem, bez vyhlašování. Tak přemýšlíme, že bychom si s @kristyna udělali 1 denní výlet na Sever... (a ve čtvrtek pofrčím na Kaskádu). Díky za report, pokud někdo byl/bude v tyto dny na severu hrát...
Byl jsem o víkendu. Hřiště ve velmi dobrém stavu, každým rokem mi přijde lepší a lepší. Asi grýny by mohly být rychlejší a na pohled hezčí, i odpaliště mají své chybky, ale to už by bylo zbytečné hledání chyb..Nemáte někdo prosím aktuální zkušenost s Terasami? 8.5., kdy někteří budou ladit formu v Brně, na Severu běží HCP turnaj Řízkáč... (musíme být ve středu večer doma v Praze), cena krásná za 790,- - 18j s obědem, bez vyhlašování. Tak přemýšlíme, že bychom si s @kristyna udělali 1 denní výlet na Sever... (a ve čtvrtek pofrčím na Kaskádu). Díky za report, pokud někdo byl/bude v tyto dny na severu hrát...
Jo jo, hausbóty „rozházené" po jezeře a dopravovat se na ně budou ubytovaní loďkami od vyfoceného mola
Vypadá ještě pořád výborně, není se čeho bát.Našel by se někdo, kdo hrál v poslední době Terasy? Jak vypadá hřiště? Díky.