Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pardubický kraj.
Přijeď k nám na Vrcha (golf klub Na Vrších, máme výborné kafe a já ti ráda budu dělat společnost.Ahoj,
mým domovským krajem jsou jižní Čechy...příští sezonu bych chtěla konečně vyjet za pomyslné hranice jihu a podívat se do odlehlejších míst...Doporučení kam, ráda uvítám!
Ahoj...jestli vyrazím tímto směrem, určitě si přijedu zahrát a jako milovnice kávy neodmítnu ani tu...Přijeď k nám na Vrcha (golf klub Na Vrších, máme výborné kafe a já ti ráda budu dělat společnost.
Ahoj,
mým domovským krajem jsou jižní Čechy...příští sezonu bych chtěla konečně vyjet za pomyslné hranice jihu a podívat se do odlehlejších míst...Doporučení kam, ráda uvítám!
Co to tam máte za zvyky, privátní devítka, privátní indoor...to tam nevíte, co s penězma?Já tedy hraji hlavně ve Zlínském kraji - Rožnov p. R., Kostelec u Zlína, Velké Karlovice. V zimě u kamaráda na privátním Indooru...
To víš, u nás vládne SlivcoinCo to tam máte za zvyky, privátní devítka, privátní indoor...to tam nevíte, co s penězma?
Je vidět, že je to úrodný krajTo víš, u nás vládne Slivcoin
A žijí tam dobří lidéJe vidět, že je to úrodný kraj
U nás se letos neurodilo, ale dobří lidé tady žijí takéA žijí tam dobří lidé
Máš pravdu. tak jako je lepší a horší golfista, jako je lepší a horší slivovice, tak jsou lepší i horší lidé - a to všude...U nás se letos neuškodilo, ale dobří lidé tady žijí také