- Jméno
- Petr
- Přijmení
- Šulc
- Klub
- Maria Theresia golf club
- HI (HCP)
- 13-17
Milý kamarádi a kamarádky.
Od pátku 13.9. do čtvrtka 19.9. budu na mini tripu v Západních Čechách.
V pátek 13.9.někdy odpoledne dorazím do Království Hořehledského k panu Martinovi @mkopcak . Mám tam zarezervovány 2 noci.
Po příjezdu si chci obejít devítku.
V sobotu 14.9. si zahraji celý den Hořehledy, nebo možná někam pojedu.
V neděli 15.9. se po snídani přesunu do Luby, kde mám do čtvrtka přímo na hřišti zarezervováno ubytování. Po příjezdu si určitě zahraji hřiště Luby.
V pondělí 16.9. pojedu dopoledne na Hazlov. Happy pondělí, fee za polovinu. 1000 kč
V úterý 17.9. Kynžvart. Tee time od 14 hod, také za polovinu. 1000 kč
Ve středu 18.9. budu celý den na hřišti Luby.
Ve čtvrtek při cestě domů si chci zahrát Sokolov. Teetime někdy před obědem. Dokup ČGK.
Pokud se tu mezi vámi najde někdo , kdo by se ke mně na nějakou hru přidal, budu potěšen.
Vím, že je to ještě daleko, ale alespoň máte dost času si to promyslet
Od pátku 13.9. do čtvrtka 19.9. budu na mini tripu v Západních Čechách.
V pátek 13.9.někdy odpoledne dorazím do Království Hořehledského k panu Martinovi @mkopcak . Mám tam zarezervovány 2 noci.
Po příjezdu si chci obejít devítku.
V sobotu 14.9. si zahraji celý den Hořehledy, nebo možná někam pojedu.
V neděli 15.9. se po snídani přesunu do Luby, kde mám do čtvrtka přímo na hřišti zarezervováno ubytování. Po příjezdu si určitě zahraji hřiště Luby.
V pondělí 16.9. pojedu dopoledne na Hazlov. Happy pondělí, fee za polovinu. 1000 kč
V úterý 17.9. Kynžvart. Tee time od 14 hod, také za polovinu. 1000 kč
Ve středu 18.9. budu celý den na hřišti Luby.
Ve čtvrtek při cestě domů si chci zahrát Sokolov. Teetime někdy před obědem. Dokup ČGK.
Pokud se tu mezi vámi najde někdo , kdo by se ke mně na nějakou hru přidal, budu potěšen.
Vím, že je to ještě daleko, ale alespoň máte dost času si to promyslet