- Klub
- ČGK
- HI (HCP)
- 22,1
Nezapomeňte si zimní výbavu, ať máte konečně splněno do výzvy Dneska by to možná bylo na samostatný odznak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nezapomeňte si zimní výbavu, ať máte konečně splněno do výzvy Dneska by to možná bylo na samostatný odznak
Chtěl jsem dát shot, ale za blbé řečičky nedám!! Přeji hezký úpal a krásné šlazy. Já si zatím hezky užiji zaslouženou dovolenou v práci.
Ja se tesim na report z hanba koutu.Docela se těším, až si tam dáme tu oběd, ledovou kávu + mochito a pošleme ti fotozdravici.
Karlštejn není žádná láce, mám ti poslat jídelák ? Namažte si s sebou rohlíky a vodu natočte na záchodechDocela se těším, až si tam dáme tu oběd, ledovou kávu + mochito a pošleme ti fotozdravici.
Karlštejn není žádná láce, mám ti poslat jídelák ? Namažte si s sebou rohlíky a vodu natočte na záchodech
jeste ty provokuj, staci, ze me @JanKostalCZE provokuje fotkama od bazenu....ano, vazeni pratele, ani on dnes neni na golfuDocela se těším, až si tam dáme tu oběd, ledovou kávu + mochito a pošleme ti fotozdravici.
Tak sem nějakou nahraj, do soutěže JanKostal a vodajeste ty provokuj, staci, ze me @JanKostalCZE provokuje fotkama od bazenu....ano, vazeni pratele, ani on dnes neni na golfu
( pomijim fakt, ze mam v kanclu asi 30 stupnu, tedy na zdechnuti )
to vis, a budes chtit Roberta vymenit za Kostala a rozhodis Michalovi tabulkuTak sem nějakou nahraj, do soutěže JanKostal a voda
On je @macdav spíš na to duševno, na to já spoléhámto vis, a budes chtit Roberta vymenit za Kostala a rozhodis Michalovi tabulku
Honzovy nohy v bazenu vypadaly velmi odusevnele