Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
to uz par let v PCG existujeMám info, že snad ještě chystají členství á la Kredit Play...
obe dve hriste by mela byt 18+6Nějak nerozumím, proč je tam těch 2x 6 jamek. Nemá být 9? Nebo je to nějaká akademie?
No nevim co bude nakonec realita, ale tady pisou ze Zbraslav ma mit 6 jamek, vinor 9. Ale predtim sem taky nekde cetl, ze to ma byt jen 6, tak uvidime.obe dve hriste by mela byt 18+6
take jezdim okolo a nevypada to uplne spatne. Na pristi rok uz prodavaji clenstvi, videla jsem tam vypsane i nejake turnaje... takze to snad uz letos rozjedouTak jsem si dal mezi vánočním a silvestrovkým obžerstvímzdravotní několikakilometrovou procházku okolo i skrz hřiště ve Vinoři....a dojmy následující:
1/ plochy........Vypadají hodně dobře, už teď by se dalo v pohodě hrát, kvalitu zde očekávám v sezóně velkou
2/ layout........No, zde se mírně bojím, aby to hřiště nebylo trochu nudné....ty jamky mě připadají všechny hodně podobné a těžko zapamatovatelné
3/ obtížnost........Tady si myslím (jasně, myslet znamená h...o vědět), že by úplně těžké být nemuselo. Fairwaye široké, minimum stromů, minimum vody, která se mi navíc zdála, že ani není moc ve hře, auty jen u pár krajních jamek.......tak uvidíme.
4/ bezpečnost.....Tady jsem zvědav, jak a jestli vůbec bude nějak zajištěna bezpečnost provozu. Ti pejskaři tam chodit nepřestanou a ta cesta co půlí hřiště křižuje poměrně dost jamek. Jen dneska co tam bylo lidí.......
5/ zázemí.......Driving i cvičné plochy připraveny, klubovna ale bez jakéhokoli zařízení a vybavení (holé zdi), terasy ještě víceméně hrubá stavba...a chybí pěší komunikace okolo včetně napojení na driving........zde je ještě teda zapotřebí hóóódně práce. Plochy okolo jen velmi nedávno osety.
6/ příjezd, parkování......Příjezdová komunikace hotova stejně jako obě parkoviště, VIP u klubovny i vzdálenější pro veřejnost. To druhé nevím, jak mohlo být vůbec povoleno (jestli vůbec je), protože tenhle paskvil kdybych nakreslil já, tak se mnou na Policii ČR-DI oprávněně vyrazej dveře. Ale tím vás nechci zatěžovat, to je jen moje profesní deformace.....a hlavně na funkci (golfového hřiště) to nemá žádný vliv.
To nevím, ale sleduji, jak to mění majitele/provozovatele. Kdysi to patřilo pod jednu firmu, co měla i hřiště Písek, Telč a pár dalších míst. Tahle skupina to opustila, a mám pocit že všechny, nebo většinu hřišť.Tak nějak kolem mě prošla "nezaručená" info, že k Vinoři / Zbraslavi bude spadat i driving Rohanský ostrov v Praze.
Nedaří se mi to ale nikde na webu veřejně dohledat... nevíte někdo něco k tomu - potvrdit/nepotvrdit?
Zatím pozemek drivingu i všechno okolo patří Hl.městu Praha......měl jsem zrovna otevřenej v práci katastrTo nevím, ale sleduji, jak to mění majitele/provozovatele. Kdysi to patřilo pod jednu firmu, co měla i hřiště Písek, Telč a pár dalších míst. Tahle skupina to opustila, a mám pocit že všechny, nebo většinu hřišť.
Takže, jestli je driving osamocen, dávalo by i smysl, aby patřil pod tyhle dvě hřiště na okraji Prahy a mít možnost v relativním centru trénovat. A stejně je to pořád dočasné místo, než to zastaví. Možná že Natland tam vlastní pozemky.
myslel jsem si, že už je celý ostrov rozebraný a ono ne. ...Zatím pozemek drivingu i všechno okolo patří Hl.městu Praha......měl jsem zrovna otevřenej v práci katastr
Rohanský ostrov by měl patřit taky Natlandu. Měli by třetí akvizici po Zbraslavi a Vinoři. Měl by tam vzniknout moderní driving s Trackmanama.Tak nějak kolem mě prošla "nezaručená" info, že k Vinoři / Zbraslavi bude spadat i driving Rohanský ostrov v Praze.
Nedaří se mi to ale nikde na webu veřejně dohledat... nevíte někdo něco k tomu - potvrdit/nepotvrdit?