I na Albatrosu je vstup v ceně míčů.To se pleteš, pokud nemáš zakoupené fee nebo nejsi domácí, je naprosto běžné platit vstup na driving..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
I na Albatrosu je vstup v ceně míčů.To se pleteš, pokud nemáš zakoupené fee nebo nejsi domácí, je naprosto běžné platit vstup na driving..
Mě to jako žádná zajímavost nepřijde, viděla jsem to snad na každém hřišti, že na chipping a putting bylo zakázáno hrát drivingovými míči.Zajímavá strategie placený vstup na cvičné plochy a to i při koupených drivingových míčich.nechtějí abyste si to hřiště oblíbili a nedejbože tam šli hrát. Ještě větší zajímavost je u nás, zákaz vstupu na chiping a puting s drivingovými míči, jinak vstup volný.
V Předboji je naopak zakázáno hrát vlastními míči na chippingu...Mě to jako žádná zajímavost nepřijde, viděla jsem to snad na každém hřišti, že na chipping a putting bylo zakázáno hrát drivingovými míči.
Vida...holt se musí člověk s danými pravidly seznámit, než vleze na to které hřištěV Předboji je naopak zakázáno hrát vlastními míči na chippingu...
Vstup zdarma (bez nutnosti si kupovat míče nebo fee) např. Janov, Česká Lípa, Malevil (putting), Ypsilon, Barbora, Machnín, Kotlina ...Nevybavuji si hřiště, kde bych neviděla vstupné na driving
BlackBridge, Albatross atd.. Když si koupíš míčky draiving range, už neplatíš ještě vstup na ty plochy. Celkem logické.Všichni, kdo píšete, že se na některých hřištích neplatí za vstup na driving, že je to v ceně míčků - neměli jste náhodou koupené i feečko? Byli jste si na tom hřišti jen vyloženě zatrénovat na drivingu? Nevybavuji si hřiště, kde bych neviděla vstupné na driving - tedy kromě toho, když si koupíte fee a jdete se tam před hrou rozcvičit. Pak se vstup neplatí.
Česká LípaVšichni, kdo píšete, že se na některých hřištích neplatí za vstup na driving, že je to v ceně míčků - neměli jste náhodou koupené i feečko? Byli jste si na tom hřišti jen vyloženě zatrénovat na drivingu? Nevybavuji si hřiště, kde bych neviděla vstupné na driving - tedy kromě toho, když si koupíte fee a jdete se tam před hrou rozcvičit. Pak se vstup neplatí.
A když si nekoupíš míče na DW, tak co tam pak budeš dělat ?Vstup zdarma (bez nutnosti si kupovat míče nebo fee) např. Janov, Česká Lípa, Malevil (putting), Ypsilon, Barbora, Machnín, Kotlina ...
Když někam jdu na driving a mám tam kredit na míčky, nebo si míčky koupím na tu jednu návštěvu, tak jsem ještě nikdy nikde za vstup neplatil. I bez hry, jen trénink. Co znám a je to takhle (zkušenosti z poslední doby), tak mě napadají Mstětice, Černý most, Zbraslav, Stará Boleslav, Mladá Boleslav, Beřovice, Slapy, Ypsilonka, Malevil, Česká Lípa, Barbora, Čeladná, Ostravice, Kácov, ...Všichni, kdo píšete, že se na některých hřištích neplatí za vstup na driving, že je to v ceně míčků - neměli jste náhodou koupené i feečko? Byli jste si na tom hřišti jen vyloženě zatrénovat na drivingu? Nevybavuji si hřiště, kde bych neviděla vstupné na driving - tedy kromě toho, když si koupíte fee a jdete se tam před hrou rozcvičit. Pak se vstup neplatí.
Na hodně hřištích naopak nechtějí na čipování a patování drajvingové míčky, ale máš mít vlastníA když si nekoupíš míče na DW, tak co tam pak budeš dělat ?
Budeš trénovat se svýma, tato hřiště to nezakazují - Kotlina dokonce přikazuje.A když si nekoupíš míče na DW, tak co tam pak budeš dělat ?
U nás chipping pouze z DW míčky. Teda až
na výjimky. Já tam chodím se svými míčky
ve sbíracím tubusu . Šetřím si záda
Budeš trénovat se svýma, tato hřiště to nezakazují - Kotlina dokonce přikazuje.
Také mám tubus se svými míči
das sem prosim odkaz/dokument/text co posilali?Tak to dnes rozeslali, roční hrací fee za 59 900,- Kč maximálně 59 her, asi budu jezdit do jižních Čech...
Tak to dnes rozeslali, roční hrací fee za 59 900,- Kč maximálně 59 her, asi budu jezdit do jižních Čech...