Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Recenze Vozík GolfTed

EVA

Nováček+
Zdravím všechny golfisty.

Rozhodl jsem se s Vámi podělit o své zkušenosti s elektrickým golfovým vozíkem Golf Ted, který jsem si pořídil na podzim 2023, takže si myslím, že po ročním provozu už můžu o něm něco objektivního napsat. Myšlenka pořídit si elektrický vozík mně napadala většinou ve Slavkově na jamce č.4, nebo v Olomouci mezi jamkami 13 a 14:p.

Při hledání něčeho úplně jiného na Amazonu na mě vyskočila nabídka na el. vozík nizozemské firmy Golf Ted. První co zaujalo byl design. Vozíky podobného stylu jsou v jiné cenové kategorii než jsem ochotný za novou hračku zaplatit. Po delším bádaní a váhání jsem se nakonec rozhodl ho koupit. Protože Amazon, nevím proč, neumožňoval dodání do ČR, objednal jsem si ho přímo u výrobce. Cena byla stejná. První co překvapilo byla, ochota a rychlost. Po odeslání objednávky téměř okamžitá odpověď s upřesněním místa vyzvednutí. V pondělí objednáno ve čtvrtek vyzvednuto v záslikovně:up:. Cena 949,- eur +22,50 poštovné.
Výrobce nabízí několik variant vozíků: hliník, nerez, carbon a k nim různá příslušenství. Vybral jsem nerez s dálkovým ovládáním+ 10 doplňků. Golf Ted GT-R
IMG_5704.webp
IMG_5705.webp
IMG_5706.webp

Vozík byl pečlivě zabalenn následná zborka proběhla bez komlikací, nerzové provedení je masivní vypadá nezničitelně, váha bez baterky 12,5 kg dle výrobce. Baterie na 36 jamek zatím bez problémů. To že má baterka místo na vozíku a ne v bagu byl mimo jiné přispělo k mojí volbě.
IMG_5707.webp
IMG_5708.webp

Stav po rozbalní a složení - velké nadšení.
Na začátku loňské sezón jsem zjistil, že některé doplňky jsou k ničemu.
IMG_6621.webp
IMG_6622.webp
IMG_6623.webp

Držák score carty, by mohl být o 2 cm delší, naše std karta je větší, takže ho nepoužívám, stejně tak držák mobilu, ten je funkční, ale zbytečná váha navíc. Mobil mám v bagu a scorku v kapse v koženém obalu, který je jedním s doplňků.
Naopak funkční je dodaná termoska, držák na deštník a neoprénová taštička na baterku.
Během používání jsem zjistil, že dálkové ovládaní není blbost, ušetří kroky. Například při hledání kamarádova míčku a nebo když vozík odstavím na špatné straně velkého geenu.
Objevily se i drobné vady:
IMG_7094.webp
IMG_7093.webp

Někdy vypadne gumová průchodka kudy vede kabel ovládání do rukojeti, v pohodě jde vrátit týčkem.
Na konci kabelů u konektorů jsou malé objímky s mikro šroubky. Jeden se povolil a vyklepal, zbylé jsem řádně dotáhl a zajistil stříbrnou lepící páskou.:)
Vozík se dá ovládat buď tlačítky a kolečkem na rukojeti, dá se poslat samostatně vpřed 10, 20 nebo 30 metrů, couvat ručně neumí. Zadáním povelu na DO se zruší ručně zadaný příkaz. Například když vozík nechtěně pošlete do rybníka. DO umí vpřed, vzad, vlevo, vpravo a stop. Důležité je si před hrou dát DO do kpasy.:)

IMG_7160.webp
IMG_6652.webp

Nastavení držáku bagu má velký rozsah, takže když jdu hrát se synem půjčím mu Golf Ted na který se dá v pohodě upevnit jeho ještě dětský bag. Já zatím odprosím svůj starý ClicGear.
Při převozu je nutno vozík uplně rozebrat do tašky, je to otázka zvyku a cviku. Díly jsou zajištěny na cvak kukičkou, výhoda je, že taška na rozdíl třeba od ClicGearu zabere málo místa v kufu u auta.
IMG_6759.webp
IMG_6617.webp

Na stránkách výrobce se dají koupit úplně všechny náhradní komponenty, v podstatě si znich dá složit nový vozík.
Myslím, že poměr cena/výkon/design je slušný a zatím je s vozíkem velká spokojenost. Už se nemůžu dočkat jak si ho letos složím a vyrazím.:p

Přílohy

• IMG_7160.webp
    IMG_7160.webp
    179,6 KB · Zobrazení: 12
Díky za recenzi, to vypadá moc dobře!

Mohl by si prosím ho vyfotit časem s deštníkem? Je s deštníkem stabilní? I ve větru? A je deštník pak dostatečně vysoko pro osobu řekněme 180cm?

Ptal mě ještě napadá, jak je velký, když je rozložený? Přijde mi, že to středové téčko nejde rozložit na dvě samostatné trubky, nebo blbě koukám?

Díky za recenzi, to vypadá moc dobře!

Mohl by si prosím ho vyfotit časem s deštníkem? Je s deštníkem stabilní? I ve větru? A je deštník pak dostatečně vysoko pro osobu řekněme 180cm?

Ptal mě ještě napadá, jak je velký, když je rozložený? Přijde mi, že to středové téčko nejde rozložit na dvě samostatné trubky, nebo blbě koukám?
Ahoj,
měřím 191 cm a pod deštník se v pohodě vejdu. Rukojeť se dá nastavit hodně vysoko a držák deštníku podle výšky naklonit v předozadním směru. U ClicGearu to nejde, deštník jsem musel nosit v ruce protože jsem se po něj nevešel.
Vozík je stabilní zatím se nepřevrátil. Má pomocné 4. kolečko a těžiště nízko, trubka s motory je nejtěžší. Rozloží se na tří zhruba stejně dlouhé díly max. 60 cm dlouhé. Přední kolečko se nesundává.
Našel jsem jednu svoji fotku s deštníkem bohužel složeným a vozíku v rozloženém stavu.
07899549-fa89-475d-97de-59a6af9c9b36 (1).webp
IMG_0579.webp

IMG_0580.webp

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom