Robik
Nováček+
Přemýšlím, jestli mi to přijde divné. A nepřijde ..... Určitě bych nečekal vybudované imperium (D+D za to považuji) chováním Mirka Dušína. O tom jak moc dravé/tvrdé/nemorální praktiky aplikuje si povídat nemohu - byla by to ode mě jen spekulace a není fér se do toho pouštět - věřím, že na své cestě nechal za sebou spoustu zmařených plánů jiných lidí - to tak bohužel je.
Ano, jeho 4 PRO turnaje v CZ/SK určitě nepřinesly čistě inkrementální peníze do golfu a částečně odsál peníze některým dalším z event rozpočtů. Ale stejně tak mistrovství v hokeji, fotbale, házené, florbalu...odsaje část marketingových rozpočtů, které by pravděpodobně šly jinam. Všichni s tím musí žít, a ano je to boj Ale asi nikdo neřekne, že je na h...o tu mít ME v basketu, protože "Alea" si sponzoringem vyčerpá budget a nedá to naším ligovým klubům?
Ano, se vstupem D+D real se změnil golfový ekosystém a je třeba se adaptovat. Já po pravdě doufám, že to Dědkovi to dlouho vydrží + Lokální/malí promotéři budou natolik šikovní, aby našli náhradu. A ti co držkují, že jim to něco vzalo si založí incomingovou agenturu a ten týden turnaje budou vydělávat na tom, že sem přivezou pár švédů a britů, kterým ukážou Karlštejn a Konopiště (hrad/zámek i hřiště) vezmou je na turnaj a své ztráty si zahojí na jiné příležitosti, která tu vznikla ;-)
@Robik, co mi uniká, když to nevidím tak černě jako Ty?
to Marklar... neuniká ti vůbec nic, je to jen otázka pohledu, někdo hraje s Babišem, nikdo ne, taková je dnešní společnost... buď se necháš přemluvit prachama nebo ne.. pro mě to není jediná hodnota... Dědka vnímám jako nebezpečí pro golf, protože staví nerálné projekty, které musí zákonitě za čas propadnout... pak bude golf zase těžce získávát pověst sportu, do kterého budou chtít velké firmy investovat, Dědek je iluzionista Babišovského typu... a prostě mu nevěřím, to je celé..
založit incomingovou agenturu? To je ftipné, myslím, že kromě golfistů ten turnaj nikoho nezajímá, přijela by hrstka lidí.. a pro sponzory?... je to vlastně propadák, lidi se tam jdou podívat na pár odpalů, chybějí jména, kvalita, zázemí, rozsah..
Upraveno: