NaBednu
Guru fóra
až se sejdeme na spolhře s Martou, mohl bys vzít klíč s sebou? Ráda bych zkusila trochu zkrátit putter. Moc díky R
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
až se sejdeme na spolhře s Martou, mohl bys vzít klíč s sebou? Ráda bych zkusila trochu zkrátit putter. Moc díky R
Anno, neb všechno své s sebou nosímaž se sejdeme na spolhře s Martou, mohl bys vzít klíč s sebou? Ráda bych zkusila trochu zkrátit putter. Moc díky R
nemohl bys vyfotit ten putter z profilu? Jak šikmý je shaft? Případně moc děkuji R
Budeš s nim ve čtvrtek hrát?Trochu mi to trvalo - byl jinde než jsem myslel, tak až teď
Zobrazit přílohu 11145Zobrazit přílohu 11146Zobrazit přílohu 11147Zobrazit přílohu 11148Zobrazit přílohu 11149Zobrazit přílohu 11150
Ten center shaft se mi moc líbí. Přijde mi to prostě mechanicky krásně jednoduché a funkční. Je to pro mě krásný kus hole, pro mě technologický a designový skvost. Mám pořád z něho radost.
Budeš s nim ve čtvrtek hrát?
jsi mě znejistěl, když jsi psal, že byl jinde než sis myslel. Mám si vzít zítra desinfekci, abys mi ho taky pujčil do ruky?Přemýšlím o tom. Aby se mi ale neošoupal a nenastydl, když ho vezmu ven. Jasně, budu.
Hej, kde zítra budete?jsi mě znejistěl, když jsi psal, že byl jinde než sis myslel. Mám si vzít zítra desinfekci, abys mi ho taky pujčil do ruky?
17:10 9 jamek na Černém Mostě. Máme jedno volné místo ve flightu, jestli chcešHej, kde zítra budete?
Škoda, kolem jedný si přijedou nějaký lidi pro nábytek, kterýho se potřebuju zbavit, a bůhví kdy přijedou. To je hodně těsný. Ale bylo by to fajn. Užijte si to.17:10 9 jamek na Černém Mostě. Máme jedno volné místo ve flightu, jestli chceš
Času na dojezdu tam vidím spoustu, ale děkuji ti, ze mi dáš šanci se letos poprvé rozehrát v užším kruhuŠkoda, kolem jedný si přijedou nějaký lidi pro nábytek, kterýho se potřebuju zbavit, a bůhví kdy přijedou. To je hodně těsný. Ale bylo by to fajn. Užijte si to.
S tim časem jseš mimo (mojí) realitu. Napsal kolem jedný. Přijede ve dvě. Půl hodiny se bude rozmýšlet jestli chce ty skříňky nebo jen tu válendu. Pak se to pokusí nastrkat do Felicie, aby zjistil, že válenda má opravdu 2metry na dýlku a 90 cenťáků na šířku, a bude půl čtvrtý. A já potřebuju na Čerňák s rezervou, odpoledne ve špičce, minimálně hoďku a půl... . Tak hezkou hru a aspoň se vyfoťte. S vámi bych si zahrála ráda.Času na dojezdu tam vidím spoustu, ale děkuji ti, ze mi dáš šanci se letos poprvé rozehrát v užším kruhu
zatim jsem po karanténě zvládl jen 50 míčků v Hodko na drivingu a myslím, ze by zítra měli v okolí svést dopravu jen do dvou pruhů a dát mi ty dva metry k dobru. Minule by se za mé rány nemusel stydět ani @mkopcak při svých pokusech hookama přehrát Hodko driving na šířku
Myslím, že Golfgear to nabízel a v GolfArts mají hodně typů putterůDá se v Praze nechat udělat fitting putteru? Ve smyslu, že mi pořadí typ podle mého úderu, správnou délku a případně upraví lie? Uvažuji o koupi nového a nechci jen naslepo vyzkoušet něco v obchodu a koupit. Děkuji za info.
Napiš @mkopcak on si nechával fittovat putter..Dá se v Praze nechat udělat fitting putteru? Ve smyslu, že mi pořadí typ podle mého úderu, správnou délku a případně upraví lie? Uvažuji o koupi nového a nechci jen naslepo vyzkoušet něco v obchodu a koupit. Děkuji za info.
Dá se v Praze nechat udělat fitting putteru? Ve smyslu, že mi pořadí typ podle mého úderu, správnou délku a případně upraví lie? Uvažuji o koupi nového a nechci jen naslepo vyzkoušet něco v obchodu a koupit. Děkuji za info.
Dá se v Praze nechat udělat fitting putteru? Ve smyslu, že mi pořadí typ podle mého úderu, správnou délku a případně upraví lie? Uvažuji o koupi nového a nechci jen naslepo vyzkoušet něco v obchodu a koupit. Děkuji za info.