Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
zatim jsou na svych mistech, krom cernych, ale budou se postupne presouvat
staci se ozvat na recepci, kluci ukrajinsky to obcas zapomenou zapnoutV neděli Zbraslav, za 700 stovek 18 jamek ve velmi hezkém stavu. Všechno posekáno, je to takové přehledné. Grýny prima, letní - jedou. Stojí to za to. .)
Mám jedinou výtku: a to vypnuté/nezapojené fukary po hře. Takže všichni čistíme u auta větvičkami, kartáčemi atd. Je to škoda. Myslím, že tohle je taková drobnost, která by fungovat mohla (hřiště bylo v neděli narvané, fungoval i maršál, na recepci byla paní) restaurace zavřená. Ale na recepci kafe dostanete. Tuším, že stojí 49.![]()
staci se ozvat na recepci, kluci ukrajinsky to obcas zapomenou zapnout![]()
staci se ozvat na recepci, kluci ukrajinsky to obcas zapomenou zapnout![]()
No, není to jen o té národnosti. Včerejší Dýšinu jsme strávili za bandou českých pepíků. Je to nastavení managementu hřišť. Je jim fuk, že jsou někteří nespokojení. Bojí se o prachy těch, kteří ostatním znepřijemňují život.
A jak to nakonec dopadlo?Mám podobnou zkušenost z loňska...tam se dokonce spojily 2 asijské flajty...celkem 4 bugyny, 8 hráčů...když na mé zavolání
přijel maršál, jel s nimi 2 jamky...pak se rozpojili a já čekal. A reakce maršála na mé naštvaní? "Když oni mají členství a platí si bugyny..."
Mimochodem, dnes na recepci v Hostíku jsem zažil zajímavou věc...na poslední chvíli přiběhl hráč s tím, zda se může přidat ke kolegům...jako pátý člen flajtu!?! Kdo uhádne, jaké byl národnosti???![]()