Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČR - Praha Zbraslav - 18j - PRAGUE CITY GOLF

Za mě to pro golfisty dopadlo parádně - západ Prahy potřeboval další devítku na rychlou hru po práci a podobně, tu ma v Golf Parku skoro v kvalitě Zbraslavi a současně má Zbraslav pořád plnohodnotou osmnáctku, která je díky kratším jamkám trochu hratelnější pro střední hendikepy. A už mi tam ani moc nevadí, že devítka končí u klubovny, protože když je na hřišti volněji, může se to poměrně lehce zkombinovat s obou devítek a dát si na konci třeba 18.jamku jako devátou jamku. Myslím, že si Golf Park a Zbraslav nekonkurují a vymysleli to dobře - spíš Golf Park může stáhnout pár lidí z Hodkoviček a Hostivaře, kde je přetlak a lidi z Prahy 5 to tam mají daleko a přes dopravní zácpu (a netuším, jak se tohle projevuje třeba v Motole a na Botanice - ale prostě raději letos jezdím na Golf Park na rovné a hezké hřiště ve vyšší kvalitě). A když mám čas, dám si celou Zbraslav nebo tam jen devítku, ale prostě s dojmem top hřiště. Ještě by to chtělo, aby Beroun uvolnil svoji "privátní" politiku, ale tam to asi nehrozí.
 
Muzu potvrdit, ze za me je to rozhodne konkurence proti Hodkovickam. Hodkovicky byly moje hriste na to kam si jit zahrat po praci, nicmene letos jsem tam byl asi 2x, oproti tomu jsem prakticky kazdy tyden na Golf parku. Cena je prakticky stejna, golf park casto asi i levnejsi, a kvalitativne to je nekde jinde a clovek se tam tolik neboji o zivot :)
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom