Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pochopil jsem dobře, že zmizí „Himalaya putting" nebo jak se to jmenovalo a místo toho bude grýn č.7 ?Nevypadá to vůbec špatně. Budu muset vyzkoušet, mám to kousek. Tady cena a mapka https://golfparkpraha.cz/#mapa
Hezké Určitě vyzkouším co nejdřív.
Jasně. Akorát u mě co nejdřív bude možná tak za 10-14 dníDej prosím určitě vědět! Já bych taky chtěl, ale bude mi to trvat asi dýl! Zkusím založit pro recenze tu hned v pondělí. (Musím u PC)
No, vzhledem k tomu, ze si to CGK od Zbraslavi pronajima.....By mě zajímalo, jak na to kouká skutečná Zbraslav. Takhle za bukem konkurence. A dost cenově "ostrá".
Že by krásné české rčení „Veš v kožichu"?No, vzhledem k tomu, ze si to CGK od Zbraslavi pronajima.....
Jako insider to mně, lojzovi, vysvětli.No, vzhledem k tomu, ze si to CGK od Zbraslavi pronajima.....
Doplnim, ze treba šestka vznikla z původního warm-up drivingu a chippingu.Jako insider to mně, lojzovi, vysvětli.
Zbraslav si předělala hřiště a zbylo ji osm jamek. Změnili "himaláje" na jamku č. 7 a pronajali celou devítku, včetně staré klubovny, ČGK?
Nebo je to jinej příběh?
Díkes.
Verejna sestka mely byt stare jamky, ktere ted ma CGK, takze verejna sestka na Zbraslavi pod PCG nebudeJaké jsou vlastně plány s PAR3 hrištěm? To PCG taky nějak upozadil. Na stránkách už to nemá, v ceníku také ne. Nebude místo toho ta veřejná šestka, jako na Vinoři? Dřív se o té šestce mluvilo. Bude, nebude?
Tak třeba je to krok k další „synergii", v byznysu je možné všechno.Úplně tomu nerozumím. @JanKostalCZE pomůžeš? Nedává mi moc smysl tohle rozdělení... Proč, pokud to pořád patří celé Zbraslavi, se to vlastně přesouvalo?
A teď část jamek se pronajima cgk? A ještě dle fee úplně ale úplně jinou cenu? Ty "staré" jamky - kdo se o to bude starat? Cgk samo, nebo se např. greenkeperi sdílí? Těch krásných grýnu mi přijde škoda, aby se o ně nestaral někdo zkušený...