No ještě jsem ji nehrál, tak proč ne. Ale ta cestaNakonec stejně všichni skončíte v Bítozevsi ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No ještě jsem ji nehrál, tak proč ne. Ale ta cestaNakonec stejně všichni skončíte v Bítozevsi ...
zase zdrazili a ja uz jsem na zimnim fee za vic nez za studentske v leteNakonec stejně všichni skončíte v Bítozevsi ...
zase zdrazili a ja uz jsem na zimnim fee za vic nez za studentske v lete
Tusim ze letos zase bude vic hrist nechavat hrat na letni greeny i pres zimu. Byt ten pocet tech, co zaviraj, me porad dost prekvapuje. Chapu Dysinou, Albatross,...ale proc Ceska Lipa nebo Korenec?
Jak se ta hřiště s ohledem na zavřeno/otevřeno v zimě liší?
Myslím, že nejlíp se k tomu mohou vyjádřit jen konkrétní majitelé či provozovatelé hřišt´.V mé hlavě se liší předpokládanou kvalitou hracích ploch v očích svých návštěvníků. Tzn. je nepopiratelné, že tráva dostane větší čočku, když se na ní v zimě (i když nemrzne) chodí a tudíž její regenerace bude na jaře pomalejší a horší. Což zákazníci na Dýšiné či Albatrossu budou vnímat jinak, než v Lípě či na Kořenci...a zároveň mohu z vlastní zkušenosti říci, že otevřením hřiště přes vánoční svátky jsme v minulosti generovali více než 50% obratu celého měsíce. Což se letos vzhledem k předpovědi asi zopakovat nepodaří
Tusim ze letos zase bude vic hrist nechavat hrat na letni greeny i pres zimu. Byt ten pocet tech, co zaviraj, me porad dost prekvapuje. Chapu Dysinou, Albatross,...ale proc Ceska Lipa nebo Korenec?
Bych i šel, 1400 není tak moc.Albatross nabízí poslední možnost hry v tomto roce zítra 23/12. dle Instagramu.
Dnes jsem byl a vsechno uplne dokanele. Pocasi jako namalovane, hriste v perfektnim stavu a jeste k tomu prakticky prazdne
Jdu 31., tak se těším na rozlučku s 2020.Dnes jsem byl a vsechno uplne dokanele. Pocasi jako namalovane, hriste v perfektnim stavu a jeste k tomu prakticky prazdne
Tak nic, dám si Starou (Bolku).Jdu 31., tak se těším na rozlučku s 2020.
Aktualne je otevrena Bitozeves a Stara Boleslav.Sluníčko za oknem avizuje, že by mohl slézt sníh a hřiště otevírat brány. Víte, kde se hraje, nebo v nejbližších dnech plánují? V pátek bych se šel vyvětrat.
A lyžuje se na letní nebo zimní grýny?My máme otevřeno, jen je tu 20 cm sněhu)