- Klub
- GCCEL
- HI (HCP)
- 6.3
Nojo no, vymačkat v ručníku a pak nechat volně uschnout. Když je ještě lehce vlhká, tak natáhnout na ruku a sundat a nechat volně doschnoutHrála jsem v dešti, a pak se to tak nějak stalo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nojo no, vymačkat v ručníku a pak nechat volně uschnout. Když je ještě lehce vlhká, tak natáhnout na ruku a sundat a nechat volně doschnoutHrála jsem v dešti, a pak se to tak nějak stalo.
Já bych řekl, že je naopak šijou všechny příliš dlouhéJen je potřeba trochu hledat, některé šijou příliš krátké.
V létě je suken prima. Já mám sice krátké, ale jsou v ní všité kraťasy, takže se nebojím ohnout.V horku je v sukni mnohem příjemněji než v kraťasech, a cítím se v ní tak nějak víc žensky. A myslím, že mi i celkem sluší Jen je potřeba trochu hledat, některé šijou příliš krátké.
Díky za tip, příště to tak udělám .Nojo no, vymačkat v ručníku a pak nechat volně uschnout. Když je ještě lehce vlhká, tak natáhnout na ruku a sundat a nechat volně doschnout
Při mé figuře a věku je třeba mít trochu soudnostiJá bych řekl, že je naopak šijou všechny příliš dlouhé
já se sukně na Hazlově bojím, chlapi v kraťasech si vždycky přinesou klíšťata takže v léťe nosím : leginy s UV +vysoké ponožkyV horku je v sukni mnohem příjemněji než v kraťasech, a cítím se v ní tak nějak víc žensky. A myslím, že mi i celkem sluší Jen je potřeba trochu hledat, některé šijou příliš krátké.
Tak krátké mám taky, jinou ani snad koupit nejde, kraťásky jsou super, ale zkoušela jsem sukni, že které mi lezl zadek aniž bych se ohýbalaV létě je suken prima. Já mám sice krátké, ale jsou v ní všité kraťasy, takže se nebojím ohnout.
Nepřitáhla hsem si zatim žádné klíště a to leckdy lozím v pěkném heváči...A nosím v bagu sprej proti klíšťatům.já se sukně na Hazlově bojím, chlapi v kraťasech si vždycky přinesou klíšťata takže v léťe nosím : leginy s UV +vysoké ponožky
Možná, kdyby ses ohnula, byla by slevicka, ale ne pohodlí při hře .Tak krátké mám taky, jinou ani snad koupit nejde, kraťásky jsou super, ale zkoušela jsem sukni, že které mi lezl zadek aniž bych se ohýbala
Možná je mimo signál, možná hraje, možná si dal předsevzetí .
Nene, Ježíšek nakoupil v Clubhouse golf. Je mazanej a má rád slevy.Teď mají výprodej rukavic, 20 - 50% na golfuk.cz, dokonce i Cobry, Ferrry. Myslim, že Marta nám dala dobrý tip na tento obchod. Já rukavici koženou z jemné kůže, zatím jsem měla jednu, ta se mi scvrhla, tak jsem ustřihla prsty a hraju dál, ale už by to chtělo novou.
zatím jsem rozumně dlouhou (pro mou postavu) nenašla...V horku je v sukni mnohem příjemněji než v kraťasech, a cítím se v ní tak nějak víc žensky. A myslím, že mi i celkem sluší Jen je potřeba trochu hledat, některé šijou příliš krátké.
Je vidět, že jsi s námi nebyl v Bulharsku... Tam jsem sukni jednou vytáhla na světlo. A @JanKostalCZE mě vyfotil!Já bych řekl, že je naopak šijou všechny příliš dlouhé
Taky bych se citila krapet lépe, kdyby byly ty sukne ještě třeba o 5 cm delšízatím jsem rozumně dlouhou (pro mou postavu) nenašla...
Joněco takového?