- Jméno
- Michaela
- Přijmení
- Záhumenská
- Klub
- GC Mstětice
- HI (HCP)
- 8,6
Radiation růžovou, mám už dva roky černou, a je úplně nejlepší, co jsem kdy měla.a kterou sis vybrala?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Radiation růžovou, mám už dva roky černou, a je úplně nejlepší, co jsem kdy měla.a kterou sis vybrala?
Nevíte, co to říkal, když padal do té vody? To se teď místo „fore” na golfu křičí „fuck you”?tak to mám pro něj tip
JJ přesnětuhle? Zobrazit přílohu 10883
vím, mám objednané, ale jestli není ještě něco...Už jsem to sem někam dával.
Pořídil jsem si toto - je to lehké, skladné, vzdušné, UV protected
Maska na obličej a krk NORTHKIT MASK - Northfinder | Oblečení pro lyžování a outdoor
Maska na obličej a krk pro všechna roční období UPF50 +northfinder.cz
tak tohle tě určitě uspokojí......vím, mám objednané, ale jestli není ještě něco...
chci být v téhle sezóně černý kůň a ne černá vdovatak tohle tě určitě uspokojí......
Autentický afghánský styl Embroidered Chador Burqa ni137 »Alhannah islámské oblečení
Autentický afghanistánský styl vyšívaný chador. Přední otevírání se stejnou barevnou tradiční výšivkou. Dovezené z Pákistánu. (Poznámka: Bílá bylacs.alhannah.com
V Tescu si můžeš zkoušet ostošest
Od zítra neV Tescu si můžeš zkoušet ostošest
I to je možné, protože se to konečně provalilo, že se tam dají věci normálně vyzkoušetOd zítra ne
Tak on ten zákaz zkoušení je pěkná hovadina, kdo si koupí oblečení, aniž by si ho vyzkoušel?I to je možné, protože se to konečně provalilo, že se tam dají věci normálně vyzkoušet
Naprostý souhlas. V pátek na golfu jsem se o tom bavila se známou...mají s manželem obchod s oblečením. Prý k čemu otevřeno, když si lidí nic nevyzkouší.Tak on ten zákaz zkoušení je pěkná hovadina, kdo si koupí oblečení, aniž by si ho vyzkoušel?
No hlavně, že AB otevře obchody a nebude muset nic platit.
zákaz zkoušení hadrů je dílem zelené hlavy (pan profesor Prymula promine ale voják se nezpaře).To je stejne absurdni, zejmena s ohledem na fakt, ze po celou dobu trvani opatreni neprestala platit moznost vratit zbozi koupene z eshopu bez uvedeni duvodu do 14 dnu Uz vidim jak ty vraceny hadry prali pred odeslanim dalsimu zakaznikovi v dezinfekcnim prasku