- Jméno
- Martin
- Přijmení
- Záhumenský
- Klub
- Mstětice + ČGK
- HI (HCP)
- 9-13
Další pohlaví (mimo dvě standardní) mě taky napadla, ale nechtěl jsem tím zaplevelovat vláknoÚdaje na serveru ČGF jsou „směroplatné”
Pokud si přečteš definici CR a SR tak pochopíš, že musí být rozdílné pro obě pohlaví - jinak bys měl stejnou normu ze stejného odpaliště pro obě pohlaví.
Když už jsme u těch pohlaví - jak to řeší ti, co mají třetí, čtvrté, ..., pohlaví. Už aby zasáhla nějaká ta neziskovka a golf kvůli genderové nevyváženosti dala na černou listinu
Že je víc CR a SR je jasné, můj příspěvek směroval na to, že nemusí být úplně jednoduché to stáhnout do jedné tabulky. Navíc některá hřiště mají znormované různé verze hřiště (napadají mě třeba Poděbrady a jejich varianty hřiště podle toho, jaké lesní jamky se hrají).
Navíc třeba pro Kácov je myslím 6 kombinací osmnáctijamkových hřišť (podle toho, jaké devítky se hrají). To už je 24 různých CR a SR na jedno hřiště
Rád tu práci nechám na federaci, když si jí platíme
Jen mě baví Procházkova poznámka, že každý hráč je zodpovědný za správnou hodnotu HCP, když to v podstatě až na pár "bláznů" nikdo nedokáže spočítat. A že bych po sobotním turnaji čekal na půlnoc, abych si přepočítal správný HCP a na nedělním turnaji se ujistil, že ho mám správně na serveru, to se na to klidně vybodnu.