Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golf.cz Známe kandidáty na prezidenta ČGF 2025

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
Známe kandidáty na prezidenta ČGF 2025 (Golf.cz)

Mandát prezidenta České golfové federace trvá čtyři roky. Aktuální prezident Vratislav Janda byl zvolen prezidentem v Bechyni 24. července 2021 a jeho mandát skončil. Na řádné konferenci na jaře příštího roku se uskuteční volba nového prezidenta pro období 2025-2029.

Na dnešní mimořádně konferenci se představili dva kandidáti. Stávající prezident Vratislav Janda, který může být ve funkci dvě období a Petr Uhlík, prezident golfového klubu Konopiště. Oba přednesli svoje vize plnění úřadu prezidenta. Zatímco Vratislav Janda vystoupil s ostrou kritikou práce výboru, Uhlík práci výboru hodnotil pozitivně.​

Více na cgf.cz

The post Známe kandidáty na prezidenta ČGF 2025 appeared first on Golf.cz.

Pokračovat ve čtení...
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom