Tak to jsi mě uklidnil, to mám ještě dva týdny klid. Arch ukládám do šuplíkuKliiid, v minulém kole, jestli jsem si to dohledal správně, první pětice padla až při 23. slově.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak to jsi mě uklidnil, to mám ještě dva týdny klid. Arch ukládám do šuplíkuKliiid, v minulém kole, jestli jsem si to dohledal správně, první pětice padla až při 23. slově.
Prej jestli lepší. Zobrazit přílohu 28806
mám to velmi podobně!Prej jestli lepší. Zobrazit přílohu 28806
To si děláš kozy.....po 14-ti slovech!......ale budíž ti přánoMám celý řádek .....jupíííííííííííí je to řádek tři
Děkuji ti Liborku Do Binga mi chybí 16 výrazů. Náčelník losuje jako BůhTo si děláš kozy.....po 14-ti slovech!......ale budíž ti přáno
Děkuji za gratulace Všechny výhry si převezmu na Darovanském dvořeGratulace @jumbodedek za první dílčí výhru
Takže proškrtaný řádek už máme, výhra byla nahlášena po 14ti slovech. Dobře ty! Trojice míčku AD-333 je tvoje, předání cen budu řešit až po skončení celé soutěže, abych ti těch balíčků případně po jednom neposílal víc
Dále hrajeme už jen o: 1 sloupec, 1 celu úhlopříčku (5 slov), cele Bingo
Výherci:
- 1. sloupec: -
- 1. řádek: - @jumbodedek (14.slovo, příspěvek)
- 1. úhlopříčka: -
- celé Bingo: -
---
Prosím, hlašte bingo klidně i u jednotlivých výher, ideálně alespoň tučně, abych si toho včas všiml.
Myslel jsi všechnu jednu?Všechny výhry si převezmu na Darovanském dvoře
Gratuluji
Ještě hrajou dvě výhryMyslel jsi všechnu jednu?