Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Chybí mi jedno, to jsi milý Jane nevytáhl. a myslím, že jeden člověk bingo má, ale asi to neví....mi chcete rict, ze to jeste nikdo nemate?? ze tam vsichni mate ta dve zbyla hriste??
Jsem to já?Chybí mi jedno, to jsi milý Jane nevytáhl. a myslím, že jeden člověk bingo má, ale asi to neví....
Myslím že ty ne. Ty si to neškrtáš?Jsem to já?
Az bude bingoKdy doplníš seznam tažených fotek? [emoji19]
Tak to mě mrzí, úplně jsem to vzdala a šla si zahrát Benátky ještě, že Jan byl v Bítozevsi nebo kde a dával fotky až teď.Bingo. Celej den tu na to číhám a pak mě Míša o minutku předběhne...
A navíc pořád je šance, že jsem některé hřiště neuhádla správněNo nemám já smůlu sakra? Asik mám holt štěstí v lásce.
No jo, máš holt kliku. Fakt tu od rána číhám kdy dá Jan novou fotku a tohle bylo fakt o fous.Tak to mě mrzí, úplně jsem to vzdala a šla si zahrát Benátky ještě, že Jan byl v Bítozevsi a dával fotky až teď.
Já ti tu výhru přeji Já si myslím, že měl bingo už včera David (@macdav), no a pak je možné, že to taky nemám všechno dobře.A navíc pořád je šance, že jsem některé hřiště neuhádla správně
uz jsou tazeny vsechny fotky gratulaceA navíc pořád je šance, že jsem některé hřiště neuhádla správně