Znáte tento projekt? Je to šance, jak získat fee pro hru zdarma, relativně bezpracně. Omlouvám se všem, kteří znají a používají... pro mnoho dalších to bude novinkou.
http://www.golfadvisor.cz
V podstatě pokud rezervujete svojí hru pomocí teetime, přijde vám po ukončení hry na email žádost o hodnocení hřiště. Relativně snadné - pomocí hvězdiček se hodnotí:
...kdy slovní komentář má 30 znaků, maximálně 240 znaků. Za celým projektem dle Pravidel je schován i určitý herní prvek (jako kvalita hodnotitele). Podrobně pravidla pro hodnocení tady. Co ale je důležité pro možnost si zahrát je Motivace pro rok 2017 - 2019:
---
Za každé páté plnohodnotné motivační hodnocení získá hráč odměnu v podobě hracího fee.
Aktuálně mi to nabízí tato fee:
---
Osobně vyzkoušeno, nějaké to fee jsem už taky obdržel (dle svého výběru). Myslím, že to za těch 5*5 min stojí.
http://www.golfadvisor.cz
V podstatě pokud rezervujete svojí hru pomocí teetime, přijde vám po ukončení hry na email žádost o hodnocení hřiště. Relativně snadné - pomocí hvězdiček se hodnotí:
...kdy slovní komentář má 30 znaků, maximálně 240 znaků. Za celým projektem dle Pravidel je schován i určitý herní prvek (jako kvalita hodnotitele). Podrobně pravidla pro hodnocení tady. Co ale je důležité pro možnost si zahrát je Motivace pro rok 2017 - 2019:
---
Za každé páté plnohodnotné motivační hodnocení získá hráč odměnu v podobě hracího fee.
- Podmínkou pro získání odměny je:
- že každé z pěti hodnocení je platné,
- dotazník byl vyplněn u každého hodnocení včetně slovního hodnocení,
- hráč hodnotil pět různých hřišť a za žádné hřiště nezískal v daném roce odměnu.
- Hodnotitel si vybírá ze společného hracího koše fee, která provozovatel serveru Golf Advisor získal ve prospěch zvyšování motivace hodnotících hráčů.
- Počet hracích fee je dostatečný, hrací fee jsou ve prospěch akce průběžně doplňována, přesto je počet omezený, akce platí do vyčerpání koše nebo časového ukončení akce.
Aktuálně mi to nabízí tato fee:
---
Osobně vyzkoušeno, nějaké to fee jsem už taky obdržel (dle svého výběru). Myslím, že to za těch 5*5 min stojí.
Upraveno: