Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zase jsem to napsal špatně. Díky za opravu.
11 je cervena (nebyl to turnaj)
19 - byla černá, teď je červená?
Plnim 18ku
Jeste tam jsou nejake mouch, ale uz se na to da aspon diva
Dnes Mstetice, bez outu, prosim o Yellow, dik
Dnes turnaj Beřovice bez bunkeru.
Dnes turnaj v Berovicich, bez vody
https://www.cgf.cz/cz/turnaje/turna...54624&categoryId=531954653&golferId=378042845
Tak dneska Pyšelskej turnaj - výsledek nebudu komentovat , ale aspoň jsem vylovil asi 7 míčů, takže se 3 ztracenejma prosím BLACK 3 míče +
Prosím dnes turnaj Zbraslav bez autu.
Dnes puzite vsechny hole na turnaji na Zbraslavi, prosim o Black
prosim na uroven Y pocet zasazenych greenu, dnes 15/18 v Telci
Včera Štiřín - zisk 3 míčků (12R)
Dnes Zbraslav
- FIR 71% (10R)
- 4. hřiště (08R)
Dnes Cerny Most, prvni letosni eagle na jamce c.4 a zisk 15 micu, coz je vic nez tri, tak prosim o 12
Ceska lipa, hra bez bunkeru a outu, turnaj cerna. Vlastne cerna jenom jedna ze jo. Tak spis bez bunkeru, to je tezsi nez out
Konopiště Radecký prosím dvojku black..
Snad jen hra bez bunkeru (výzva č.5) lvl černá. Too much whiskey to dávat odkaz na výsledek..
Zobrazit přílohu 4425
Já to mám takto správně, díky.Jak to zatím válčíme? Takhle!
Zobrazit přílohu 4427
Prosím všechny o kontrolu svého řádku, pokud někde chyba, dejte mi vědět, opravím.
---
Viz: Tabulka výsledků Golfové výzvy 2018
5. mám pouze red, ne black..
tak to musí být 7. red a 5 lvl black. Omlouvám se. Mám odehrané pouze 3 turnaje, takže 3x black.Červená? Opravil jsem tedy na červenou, tady si ale psal černá? (https://www.19jamka.cz/threads/golfova-vyzva-2018.1568/post-30516)
Dej vědět, aktuálně tedy červená. Černá jako turnajová nepotřebuje předchůdce červenou a žlutou.
---
Viz: Tabulka výsledků Golfové výzvy 2018
tak to musí být 7. red a 5 lvl black. Omlouvám se. Mám odehrané pouze 3 turnaje, takže 3x black.
Včera Mstětice - zisk 3 míčků (12Y)
Dnes Motol - bez 3puttu (11Y) ..., ale jen díky tomu, že nejsem GIR a umím si přihrát
Dnes Berovice, zisk 3 micu (12Y )
Dnes Casa Serena bez vody.
prosim po vcerejsku Y 4hriste z regionu a dnes Y z Ypsilonky bez trojputtu
Ok, žlutá. Taky si mi je tam mohl nechat.