- Jméno
- Petr
- Přijmení
- Šulc
- Klub
- Maria Theresia golf club
- HI (HCP)
- 13-17
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hele, pro Vás něco pořádat je fakt těžký.
Následující reakce není v žádném případě myšlena vůči pořadatelům zle, sám jsem v životě toho pořádal celkem dost, tak o tom vím své....ALE:Rád bych věděl, co vede lidi k tomu, že se nepřihlásí, že si nepřečtou nějakou prosbu pořadatelů a tak ...
Asi to chce si zarezervovat ubytováníS víkendem počítám, peníze mám vyhrazené, tak prosím počítat i se mnou, akce neakce, jedu.
takze ani ty tam nebudes???Je to vcelku jednoduché - akci 19. jamky organizuji velmi rád mnoho let. Bohužel zájem o ni každoročně klesá a letos to bylo skutečně o jednotlivcích. Držet vyblokovaný hotel a doufat, že se na poslední chvíli přihlásí rentabilní počet lidí si v dnešní době nemohu dovolit. A protože jsem i táta od rodiny, dal jsem přednost synově akci ve stejném termínu. Ale jak říkám - všichni zájemci jsou za stejných cenových podmínek vítáni, rezervaci si udělejte po své vlastní ose tak, jak to již učinili @jumbodedek a @Sauron .
Já jedu, to si nenechám ujít. Akorát jsme to ještě nerezervoval, mám trochu jiné starosti.
Zvažuju to, jen jsem furt marodnej a nevim jak stihnu potrénovat.
Já tam budu určitě Týnko