Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Použitý vzhled vyřešila pračkaMně na iwatch edice Nike velmi vyhovoval textilní se sucháčem - lehký, příjemný na nošení a držel. Po pár měsících vypadal už bohužel použitě, od toho sucháče a trochu i od potu, ale pohodlí mi přišlo asi nejlepší. Chtěl jsem zkusit magnetický - ale tam se bojím, že to těch x švihů nevydrží. Pak jsem zkoušel silikonové - to je v pohodě, jen musím mít takové, které zasouvají ten pásek jakoby dovnitř. Často nosím mikinu a trochu se mi dlouhý rukáv za ten konec řemínku pocitově jakoby zadrhává. Takže zatím vede na pohodlí látkový se sucháčem, na sport/golf silikonový se zasouvacím koncem. V tuhle chvíli už iwatch nemám, štvalo mě to napojení na svět. Takže už jen experimentuji s Garminy čistě na golf, zatím S12, jako základní model.
Použitý vzhled vyřešila pračka
Já mám taky apple watch.To se pak vyhazuje a kupuje nový. )
Jj, tojo, mne tam vadily pak u těch látkových se sucháčem spíše ty žmolky, které se časem začaly dělat. Ale asi mi přijdou nejpohodlnější. Taky používáš dlouhodobě takovýto látkový? I při golfu?
Ano. Občas ho vyměním za jiný a ten použitý jde do pračky. Jedině jednou to bylo na golfu naprd, když jsem promokl i s tím řemínkem. To se pak musel sušit Ale promokl jsem hodněkrát, řemínek jen jednou, asi jsem blbě přetáhl rukáv nebo co.To se pak vyhazuje a kupuje nový. )
Jj, tojo, mne tam vadily pak u těch látkových se sucháčem spíše ty žmolky, které se časem začaly dělat. Ale asi mi přijdou nejpohodlnější. Taky používáš dlouhodobě takovýto látkový? I při golfu?
Tak zpět, nemají jednotný system uchycení. Ted koukám, že S62 mají nějaký jiný systém QuickfitMichale jestli se na to ptáš kvůli těm Garminům S12, tak asi nejednodušší je nakouknout do číny. Na Garminy tam mají řemínků mraky - různé materiály, barvy.... a stojí zlomek ceny. Garmin má jednotý system uchycení, stačí zjistit šířku řemínku (jsou jemom tři - já mám 22mm - Vivoactive4). Určitě tam budou mít i ten textilní se sucháčem.
Já mám nakoupeno asi 6 řemínků a měním je podle nálady, oblečení a příležitostí. V každém případě ty originál od Garmin jsou kvalitou nejlepší!