Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Me to prijde celkem v pohode... ono tech milion drobnych radoby detailu co nejsou "spravne" muze clovek kaslat. K cemu mi je, ze se mi pri celem svihu nepohne hlava, kdyz to nakonec nema kyzeny vysledek.
A s cim mas vlastne problem? Ze se ti to nelibi? Netrefis vysilac nebo ...??
Alda: no dyt ja hraju hlavne pro divaky a na sweetspot to taky trefuju, jen jak rikame "fejs neni obcas uplne skver", ze? ...
Jan: rozptyl delky neni, jen kdyz zvrzu ranu, spis nekdy vsechno na komoru a nekdy vyuzivam celou sirku ferveje i prilehle lesy. To a pak celkova delka ran, hlavne dreva by mohla letat o dost dal
ja vim, bohuzel manzelce dosla pamet na mobilu priste a jelikoz maleho (2,5r) golf taky zacal bavit ve velkem, tak to bude brzy.
mam nejake starsi, ale tam jeste propinam zadni nohu a tlacim malikovou hranou do zeme, takze to neni aktual
Bez konkrétnějšího popisu problému, co tě trápí ti moc neporadím (trajektorie letu míče, kde to na holi trefuješ, atd..) Jak tu už zaznělo, chtělo by to i pohled zepředu a ten zadní přímo ve směru hry pro detailnější analýzu. Jak je to točeno bokem, tak to může zkreslovat. Nicméně čeho jsem si všiml je, že máš váhu v patách - nemusí to být nutně špatně, pokud ti to funguje, ale zkus si stoupnout blíž a těžiště soustředit do 1. třetiny chodidla (od špičky).
Kukám, že už je to starší příspěvek pokud máš aktuálnější švih a stále s něčím problém, pošli to sem.