Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Tours 124. U.S. Open

Co to ten Scheffler předvádí? Takhle nic za tu vsazenou stovku nevyhraju, až T34! Koukej Scottie zabrat! :)

Ale Rory dobře, asi úspěšná domácí rodinná příprava! :-D Někdo to holt potřebuje trochu okořenit, tu psychiku.

A hrozně držím palce Tigerovi, aby ten cut dal. :up:

Upraveno:
U me po prvnim kole spokojenost, Bryson a Koepka super, levaci Bhatia a Macintyre taky. A zacinam fakt fandit Abergovi, takhle svizne by se melo hrat, na nektery hrace je bolest se koukat. Scheffler je dotahne a jestli ne, tak nemuze taky porad vyhravat:D

Scheffler je dotahne a jestli ne, tak nemuze taky porad vyhravat:D
Scheffler jim dává náskok, aby to bylo zajímavější:D.......minulý víkend na Memorialu tam ve třetím kole taky střihnul tripl, aby to ostatní vůbec bavilo😀😀

U me po prvnim kole spokojenost, Bryson a Koepka super, levaci Bhatia a Macintyre taky. A zacinam fakt fandit Abergovi, takhle svizne by se melo hrat, na nektery hrace je bolest se koukat. Scheffler je dotahne a jestli ne, tak nemuze taky porad vyhravat:D
Třeba Harmana zná i žena a to golf nesleduje, ale když to viděla tak kroutila hlavou, to je peklo než on odpálí.

Co to ten Scheffler předvádí? Takhle nic za tu vsazenou stovku nevyhraju, až T34! Koukej Scottie zabrat! :)
Třeba se rozvádí 🤭

Třeba Harmana zná i žena a to golf nesleduje, ale když to viděla tak kroutila hlavou, to je peklo než on odpálí.
Jojo, ale jemu to odpustim pro jeho levactvi:D Cantlayovi ne. Kdyz z featured group dva hraci pouzivaj aimpoint, nekdy bych radsi i koukal na reklamu.

Jeste k Schefflerovi, nebyl to ocividne jeho den a presto to odehral +1? To jen ukazuje jak dobre hraje. Kdyz nekdo nema den na tomhle hristi tak uz je +8 a bez sance.

Rozhodně není Scheffler ze hry, spíš naopak. Jinak kdo viděl a co říkáte na ty úlevy Schefflera a DeChambeua? Já vím, že to je asi podle pravidel správně, ale přijde mi to přehnaný.

Tak Cut na +5 - to je hukot. Konečně to na těch grýnech vypadá trochu reálně (myšleno jak je trefují) a ne furt ty jejich fakeovo-nasírací příhry na metr k fangli. :p

Jinak Tiger mrzí, že nepokračuje dál. Teď jsem hodně zvědavej na Roryho, jestli se na čelních místech udrží. No a Scottie má co dělat, aby někde sehnal těch deset ran!

Upraveno:
… No a Scottie má co dělat, aby někde sehnal těch deset ran!
Jenže to by ostatní nesměli skórovat a on by obě kola musel jít na úrovni rekordu hřiště.
Holt jsi prohrál kilo nebo kolik jsi to na něj vsadil 🤭

Jinak Tiger mrzí, že nepokračuje dál.
Taky mě to mrzí......tím spíš, že nehrál úplně špatně. Ale měl fakt - aspoň teda co jsem viděl - kopec smůly na greenech:(...... no a v závěru už pak riskoval.

Potřebujete projít CUTem?
Tak zahrejte HIO jako F. Molinari 🤩

Jj...viděl jsem naživo:oops:.........tohle těžko může někdo zopakovat a vejde to do historie:up:. Jaká může být prapravděpodobnost, že runda bude končit velmi neobvykle tříparem (u nás mě napadá jen tak narychlo z hlavy 18 Malevil, 9 , 18 Machnín a 9 Kynžvart), vy potřebujete ubrat 2 rány a zahrajete HIO?

PIN pozice - 3. kolo

IMG_9990.webp

Škoda, že Rory pokazil ty závěrečný třípary......poslední flight McIlroy / DeChambeau by byla bomba:up:. Za trest holt půjde s Cantleym, kterýho nemá rád:D

PIN pozice - finálové kolo

IMG_9994.webp

Zase dobrý brutal, ty PINy. To zřejmě plánoval a vrtal někdo, kdo předtím vrtal v Texasu. Zemní plyn. 😀

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom