Vypada to spis jak teplotni mapa
Prostě, hrál bych to tak, že když bych trefil grýn, tak gimmy! Myslím, že by mi to všichni uznali. V rámci zachování tempa hry ostatních flajtu! Bych na jedničce byl ještě teď!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vypada to spis jak teplotni mapa
Myslím, že vyhrát si zasloužili oba.Bryson zaslouženě, ...
Mám to stejně, vítězství Brysona mě taky nevadí, hrál celý čtyři dny výborně......navíc Roryho nesestřelila nějaká smůla, ale ty krátký putty............Hlavní je, že to nevyhrál ten nesympatickej Cantley, což jednu chvíli hrozilo.Bylo to super! Moc pěkná podívaná. Nechápu jak nemohl Rory proměnit tak krátké putty!Vy jo??? Nedá se nic dělat! Vyhrál DeChambeau a vůbec mi to nevadí. Roryho je mi líto, ale kdyby to dopadlo obráceně, litoval bych DeChambeua.
Omlouvám se příště se ozvu dříveTak dobré tipy, kdo vyhraje sem, ať si můžu vsadit desetikačku! Jak to vidíte? :-D
Jojo Bryson vyhral na hristi i mimo nej Od rozdavani podpisu behem hry, pres pohar mezi fanousky az po tohle… v jakym jinym sportu je tohle mozny?
Presne, pred turnajem sem mel obavu ho predikovat na favorita kvuli kratky hre. Kdyz sem videl ty greeny, jak se v treninku hraci snazej puttovat i zespoda. Jak se ruzne po netu pise ze nema potrebnou imaginaci apod. Ale to co predved za scrambling ve tretim kole ktery bylo totalne vydreny a potvrdil to ve finale, tolik up&down vybojovanejch paru. A pak teda jedina moznost jak byla udrzet ty miniaturni dopadovy zony na greenech byla maximalni vyska ran, coz je jeho prednost. Tam kde jinejm hracum na triparech 7, 5 zeleza koncila za greenem, on zahral trajektorii wedge na 220y. Kdyby mu v poslednim kole neprestal fungovat driver, ani by to nebylo takovy drama.Jsem to ted dokoukal a musim rict, ze Rory si to prohral sam. Pri patovani.
Zaroven DeChambeau hral jak z partesu a tvrdit, ze mel stesti mi prijde troufale. Nejen jeho dlouhe rany, ale kratka hra byla skvela.
Já si to troufnu říct, že měl dost štěstí. Několikrát ty jeho drivy skončily ve waste area tak, že mu ve švihu ty trsy trávy nevadily, zatímco spousta hráčů v nich končila.Jsem to ted dokoukal a musim rict, ze Rory si to prohral sam. Pri patovani.
Zaroven DeChambeau hral jak z partesu a tvrdit, ze mel stesti mi prijde troufale. Nejen jeho dlouhe rany, ale kratka hra byla skvela.