Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Tours 124. U.S. Open

Toho Cantlyho dali do flajtu Rorymu za trest?🤪

Tak to byl teda mazec......do posledního patu!!:up:

Chtel bych si jit lehnout a rano se ujistit jestli se mi to jen nezdalo ale mam porad tep 130.

Rory si to propatoval 😔

Tak snad takovou prohru rychle rozdýchá a nenechá to na jeho psychice dlouhodobé následky.

Bryson měl holt více štěstí.

Jen se obávám, jak zase začne Greg Norman všude prohlašovat, že LIV je ta nejlepší soutěž na světě s nejlepšími golfisty. Ale ona fakt nejlepší není a nic na tom nezmění ani fakt, že Bryson vyhrál U.S. Open.

Bryson byl skvělý. Tu jamku, jak hrál z lesa a potom vysoká příhra při hře z kopečka kousek od vlajky...

Rory - ty paty, co dělají melouny. Chjo. A včera to platilo stoprocentně. Ta koncovka v podobě tří bogey, to nebuže na této úrovni dopadnout dobře... Obrovská škoda. Myslím, že hrál všechna kola fantastický a vyrovnaný golf v brutálním setupu. Líbilo :up:

Upraveno:
Parádní golf, drama až do samého konce.
Bryson zaslouženě, z takových sraček po drajvech se bez ztráty kytičky může dostat jen ten ten nejlepší.
Rory asi měl na konci v hlavě těch posledních 10 let. Snad bez vyhraného majoru nezůstane dalších deset.
Z Pavona může být špičkový hráč, Finau si krásným závěrem došel pro pěkné peníze.
Scottie tentokrát bohužel nebyl ve své kůži. A mladý Aberg potřebuje vyzrát jak víno. Aspoň nezpychne a bude na sobě dál pracovat.
Přiznám se, že i přes velkou únavu (dlouhé víkendové služby, turnaje, skoro plné hřiště až do pozdních večerů) jsem vydržel koukat a bavilo mě to.

Bylo to super! Moc pěkná podívaná. Nechápu jak nemohl Rory proměnit tak krátké putty!😤Vy jo???😁 Nedá se nic dělat! Vyhrál DeChambeau a vůbec mi to nevadí. Roryho je mi líto, ale kdyby to dopadlo obráceně, litoval bych DeChambeua.🥲

Bryson zaslouženě, ...
Myslím, že vyhrát si zasloužili oba.
Ale v golfu, jak všichni víme, může být vítěz jen jeden.

Ale opět se ukázali američtí fanoušci jako dementi, řvát při patování Roryho na poslední jamce „USA, USA“ je fakt „přes čáru". 👎

Já si myslím, že DeChambeau měl na sobě minimálně v tom posledním kole i hodně štěstěnu. Sice jak říká @Henry, z těch nesnází po první ráně se může vyhrát jen ten nejlepší... ale malinko mi to přišlo, že něčím ukecal strážného anděla. :)

Škoda, že z toho nebylo play-off.

Btw. netušíte, jak by se řešilo u těch amatérů, kdyby zůstali na stejném skóre? Taky nějaké Am-Play-off?

A poslední... určitě jsem někdy dřív říkal, že některé setupy hřišť mi přijdou už moc přísné, když se nedá míček v podstatě vůbec zastavit na grýnu - kdybychom chtěli hrát na linu, můžeme hrát doma a ne venku. Ale přišlo mi to letos naopak (když to není pokaždé) jako hrozně napínavé a fakt se domnívám, že takhle by alespoň jedno Masters mělo být. Kruté, nemilosrdné. Není to show pro diváky, kdo posadí míčky na metr k fangli na každé jamce. Tady to skutečně vypadalo, že se to muselo vydřít na každé jamce. Taková noční můra! :) Líbilo. A to mé úplně vnitřní utrpení s soucítění s hráči, když ty paty projeli kolem jamky a sem tam vyjely úplně někam do prd.... mimo grýn, do bunkru. Člověk si u toho mohl ty utíkající statisíce doláčů úplně počítat.... :oops:

Upraveno:
To teda bylo něco. Snad to Rory rychle rozchodí. Vybrat si, komu to více přát, byla pro mě Sofiina volba. Brysona jsem dříve neměl příliš v lásce, ale tím, jak se za poslední 2 roky proměnil a srovnal, u mě strašně stoupl a je teď mezi mými nejoblíbenějšími. Nicméně Rorymu jsem to přál asi o trochu více. I když jsou skoro stejně staří, Roryho vnímám jako "služebně" staršího a myslím, že Bryson toho ještě vyhraje hodně. Rory už čeká dlouho, měl to včera na dosah více než jindy a musí cítit ohromný tlak, hlavně od sebe.

Bylo to super! Moc pěkná podívaná. Nechápu jak nemohl Rory proměnit tak krátké putty!😤Vy jo???😁 Nedá se nic dělat! Vyhrál DeChambeau a vůbec mi to nevadí. Roryho je mi líto, ale kdyby to dopadlo obráceně, litoval bych DeChambeua.🥲
Mám to stejně, vítězství Brysona mě taky nevadí, hrál celý čtyři dny výborně:up:......navíc Roryho nesestřelila nějaká smůla, ale ty krátký putty:down:............Hlavní je, že to nevyhrál ten nesympatickej Cantley:D, což jednu chvíli hrozilo.

Tak dobré tipy, kdo vyhraje sem, ať si můžu vsadit desetikačku! Jak to vidíte? :-D
Omlouvám se příště se ozvu dříve :D
1718615624609.webp

Jsem to ted dokoukal a musim rict, ze Rory si to prohral sam. Pri patovani.
Zaroven DeChambeau hral jak z partesu a tvrdit, ze mel stesti mi prijde troufale. Nejen jeho dlouhe rany, ale kratka hra byla skvela.

Zaroven DeChambeau hral jak z partesu a tvrdit, ze mel stesti mi prijde troufale. Nejen jeho dlouhe rany, ale kratka hra byla skvela.
Presne, pred turnajem sem mel obavu ho predikovat na favorita kvuli kratky hre. Kdyz sem videl ty greeny, jak se v treninku hraci snazej puttovat i zespoda. Jak se ruzne po netu pise ze nema potrebnou imaginaci apod. Ale to co predved za scrambling ve tretim kole ktery bylo totalne vydreny a potvrdil to ve finale, tolik up&down vybojovanejch paru. A pak teda jedina moznost jak byla udrzet ty miniaturni dopadovy zony na greenech byla maximalni vyska ran, coz je jeho prednost. Tam kde jinejm hracum na triparech 7, 5 zeleza koncila za greenem, on zahral trajektorii wedge na 220y. Kdyby mu v poslednim kole neprestal fungovat driver, ani by to nebylo takovy drama.

Já si to troufnu říct, že měl dost štěstí. Několikrát ty jeho drivy skončily ve waste area tak, že mu ve švihu ty trsy trávy nevadily, zatímco spousta hráčů v nich končila.
Ale bez té trošky štěstí se v současném špičkovém golfu a konkurenci vyhrát nedá a je to součást hry.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom