Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golf.cz 152. The Open

Kdyz tam zahral o trochu drive DJ, v tv myslim rikali ze dropzony jsou vlevo ale vpravo ne. Ja bych i rekl ze tam hraci miri schvalne, je to lepsi bail out nez ty bunkery kolem greenu.

Vcera to byl masakr, odpoledne to bylo totalne vydreny. Dnes pro me na koukani paradni flight levaku Bob a Phil. A ted tam hracum zacinaj padat birdie, vypada to ze i hraci zezadu do toho muzou promluvit. Doufam ze to bude zajimavy az do konce.
 
Už jsme to tu taky řešili, ale mám prostě určitý problém s tím "využíváním" tribun k "odrazu" a freedropum a tak. Prostě přijde mi to pocitově divné.

Nijak nekritizuji hráče, kteří toho prvku "chytře" a v souladu s pravidly využívají, ale to hřiště a skladba jamky se tím úplně degradují na bum-bum-freedrop-čip :) nepřijde vám?
 
Ještě že nebyla tipovačka. Tohle trefit by byl velký problém.
 
Ještě že nebyla tipovačka. Tohle trefit by byl velký problém.
3.4% tipujicích trefilo vítěze

IMG_0079.webp
 
To si nemyslím, Schauffele hraje na majorech konzistentně výborně.
To sice ano, ale věřilo mu jen 3,4% sázejících, takže trefit vítěze opravdu problém byl.
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom