- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,8
v Turecku se taky urcite hrajea neco bliz smerem ke mne bys jako nemel ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
v Turecku se taky urcite hrajea neco bliz smerem ke mne bys jako nemel ?
snad v sobotu, když počasí vydrží.Ja do toho pravdepodobne pujdu
Co třebas ta Bítozevesa neco bliz smerem ke mne bys jako nemel ?
vis co, Saso? jdi do...v Turecku se taky urcite hraje
ja jsem si dal jeste 7 jamek navic nez prisel Jerry, bylo to superTjamtadadá, tjamtadadá, máme to za sebou. 3x5 jamek na Bítozevsi (s JanKostalCZE). Greeny trochu vyšlapaný a měkký ale jinak pohoda. Dokonce nám chvíli i svítilo slunce. Jedna jamka v paru a jedna málem . S mým hendikepem ... jsem spokojený.
Chtelo by to, aby nekdo podal hlaseni, jak to tam vypadaBenátky taky hlásí ode dneška otevřeno na letní greeny
25 minut to mam, ale podle me to bude pekna voranice, jako kazdy jaro.Kdo bydlí nejblíž, co? Pokud by to tam vypadalo slušně, klidně bych tam v sobotu vyrazil.
Kdo bydlí nejblíž, co? Pokud by to tam vypadalo slušně, klidně bych tam v sobotu vyrazil.
Nejblíž bydlím asi já. Včera jsem byl proběhnout akademii. Předpokládám že 18ka bude vypadat hodně podobně. Hřiště hodně podmáčený (ale po dnešním hurikánu to bude vyfoukané), greeny docela pomalé, ale v pohodě. Prostě taková ta klasika první hraní v sezoně. Driving ještě nefunguje. Ale jinak paráda... hřiště uplně prázdnéChtelo by to, aby nekdo podal hlaseni, jak to tam vypada
asi momentalne toho moc nebude a co bude, bude mokre nebo bahnite, otevren je CM a Benatky, z devitek Hodko, o vice nevimGolfisti, tak co doporucite tedka na nedeli? Byl jsem na ČM, ale mate jeste odnekud dobre zpravy??? 18ku. Diky za tipy!