Zuziky
Aktivní člen
hmmm, v noci tady byla zima jak blazen a kapku snezilo, nechci videt, jak to vypada na Celadne, podle webu se otevreni odklada...Zitra otvira Celadna devitku na New course na zimni jamky
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
hmmm, v noci tady byla zima jak blazen a kapku snezilo, nechci videt, jak to vypada na Celadne, podle webu se otevreni odklada...Zitra otvira Celadna devitku na New course na zimni jamky
narvano?? ja jdu az v pondeli zase, cely vikend jsem v praci, takze mlatim jen do site s flightcopem, ale nejnovejsima peckama na trhuDnes na Cernem Moste, krasne svitilo slunicko. Dal jsem prvni letosni 18.tku . A tech lidi
narvano?? ja jdu az v pondeli zase, cely vikend jsem v praci, takze mlatim jen do site s flightcopem, ale nejnovejsima peckama na trhu
Jsoumto mrzaci, kdyz jsem si rezervoval pres TeeZime, ukazovaloto 1,000. Ma miste jsem taky platil vicTak poslusne hlasim dnes Cerny Most v bajecny kondici. Klobouk dolu.
Letni greeny, trochu rychlejsi, ale cele hriste naprosto v poradku. Bylo docela nacpano.
Po pravde cenik 1.400 kaček za 18tku, drobet prazska cena myslim.
normalne v lete stoji 1800, silene....Tak poslusne hlasim dnes Cerny Most v bajecny kondici. Klobouk dolu.
Letni greeny, trochu rychlejsi, ale cele hriste naprosto v poradku. Bylo docela nacpano.
Po pravde cenik 1.400 kaček za 18tku, drobet prazska cena myslim.