Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Adventní GolfBINGO - Zima 2017 s GolfProVšechny.cz (od 4.12.)

Stav
Uzamčeno.
Prej - No kopci je hrad... Ale jakej??? o_O
kamennej :D to nemuzu rict, kdyz se tak jmenuje to hriste neeee :D

Když jsem to ráno četl tak první co mě napadlo - Jak poslední sloupec? Woe kdy byly tažený Penati a Šilheřovice? A pak mi došlo, že máme každý jinak vyplněný Bingo :D :D :D No jsem játro no...
jo chlapče, tady to není žádná "spolhra" tady jedeme každej na sebe :D já mám dokonce dvojitý

Těch hradů z možných slov moc není, zrovna tohle je jednoduchý. :)

Hřiště na skále???? To má být nápověda?:eek:

A když už mě něco napadne tak zjistím, že vůbec nebylo ve výběru...........................

A je to nějak zřejmé, že je to hřiště na skále? Nebo je to jeho zajímavost? Aby to nebylo tak, že to člověk vůbec netuší. o_O

A když už mě něco napadne tak zjistím, že vůbec nebylo ve výběru...........................
A nemohl bys do mě trochu kopnout? On to Košťál stejně vybírá tak, aby mi nic nepasovalo ;)

Mám ho v podstatě za zadkem a tohle jsem netušil. Tedy zřejmé to fakt není. Chodím hrát golf a tyhle informace mi k lepšímu skóre nepmohou. Je to ale jedno z nejstaších hřišť v ČR. 9 jamek. (pokud se nepletu)

Mám ho v podstatě za zadkem a tohle jsem netušil. Tedy zřejmé to fakt není. Chodím hrát golf a tyhle informace mi k lepšímu skóre nepmohou. Je to ale jedno z nejstaších hřišť v ČR. 9 jamek. (pokud se nepletu)
Děkuji ti, z tvých indicií jsem se snad dopatrala, pokud mě záměrně nemystifikuješ :up::D

Já si to přečetl v historii hřiště.
Tak jsem to asi trefila, je o tom zmínka v té historii ;) Tedy spíše jsem uhodla, které hřiště myslíš ty :D a doufám, že si to myslíš správně :D:D

Zas netuším... Výsypka, vodní plochy stejného jména... Abych si příští rok na cestách na golfem vždy přečetl místního průvodce. [emoji23]

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom